Структурите на СДС в Пловдив и областта се присъединяват към

...
Структурите на СДС в Пловдив и областта се присъединяват към
Коментари Харесай

Цветанов се съюзи със СДС-Пловдив и заяви, че друг мандат с премиер Борисов няма да има

Структурите на Съюз на демократичните сили в Пловдив и региона се причисляват към плана на Цветан Цветанов " Републиканци за България ". Това оповестиха на конференция в Пловдив членове на локалното Съюз на демократичните сили в наличието на Цветанов. Проектът ще започва на 20 септември, когато ще бъде призната учредителната декларация, а самото основаване е планувано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и определени органите за ръководство, заяви Цветанов, представен от БНР.

Той акцентира, че досега са основани ядра за структурите на партията в 70 % от страната:

" Искаме да се подготвим доста съществено за идните парламентарни избори, където си слагаме цели за осъществяване на управническа стратегия с ясни цели - енергетика, обучение, правосъдна система, туризъм и всичко, обвързвано с поддръжката за междинния и дребен бизнес ", съобщи някогашният втори в ГЕРБ.

" Целта ни е да станем парламентарно показана партия, чието заобикаляне е непреодолимо “, сподели той и уточни, че единственият излаз от сегашната политическа рецесия в страната са предварителните парламентарни избори ", сподели Цветанов

Цветанов бе безапелационен, че идващ мандат с министър председател Борисов няма да има. " Проектът ще започва на 20 септември, когато ще бъде призната учредителната декларация. Самото основаване на партията е планувано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и определени органите за ръководство ", изясни той.

" Искаме да се подготвим доста съществено за идните парламентарни избори, където си слагаме цели за осъществяване на управническа стратегия с ясни цели - енергетика, обучение, правосъдна система, туризъм и всичко, обвързвано с поддръжката за междинния и дребен бизнес ", сподели Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР