Структурите на Продължаваме промяната“ във Велико Търново и Благоевград се

...
Структурите на Продължаваме промяната“ във Велико Търново и Благоевград се
Коментари Харесай

Продължаваме промяната подкрепи призива ``Нито глас за Пеевски`` |

Структурите на „ Продължаваме промяната “ във Велико Търново и Благоевград се причислиха към апела „ Нито глас за Пеевски! “, насочен от съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов.

„ Основна цел на „ Продължаваме промяната “ е битката със задкулисието, корупцията и олигархията. Водени от правилата за честност, подготвеност и морал в политиката, не можем да допуснем хора, глобени по закона „ Магнитски “, да съставляват търновци в българския парламент. Велико Търново е знак на българщината и конституционализма. Заедно ще отстояваме тази роля и ще предотвратим превръщането на града в гнездо на задкулисието. Търново е новата столица на смяната! ", написаха във фейсбук страницата си " Продължаваме промяната " - Велико Търново.

„ Продължаваме Промяната “ - Благоевград попита: Помните ли какво означаваше „ Цигарената фабрика “ за стопанската система на Благоевградска област? - Огромно произвеждане, високи заплати и работа за доста съпътстващи бизнеси. Всички знаем КОЙ унищожи Булгартабак с дейното подпомагане на ръководещите. Вместо да се срамят от него, Движение за права и свободи го направиха претендент за национален представител… от Благоевград.

Вярваме, че Пиринска Македония може още веднъж да има мощна стопанска система. Ние знаем по какъв начин да създадем условия за бизнес и вложения с висока добавена стойност. Но предишното не трябва да се не помни, с цел да не се повтори отново “, приканиха от „ Продължаваме Промяната “ – Благоевград.

„ Вчера нашият добър другар и съмишленик Владимир Милушев попита всички джумалии – Ще се спънем ли още веднъж в Пеевски? Ние от листата на Продължаваме Промяната Благоевград поддържаме самодейността на Демократична България във Велико Търново и Благоевград - #нитогласзапеевски. Няма да поносим повече насмешки. Нека покажем, че в нашата област живеят свободни и непримирими хора, декларира тимът на „ Продължаваме Промяната “ в Благоевград във фейсбук страницата си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР