Структурите на Има такъв народ“ са още по-единни и решителни.

...
Структурите на Има такъв народ“ са още по-единни и решителни.
Коментари Харесай

Има такъв народ: Време е някой да изхвърли боклука, не се крием зад лицемерни усмивки и кухи фрази

„ Структурите на „ ИТН “ са още по-единни и решителни. Много са ни подценили, в случай че считат да ни пречупят душевен, да ни унижат и омаскарят – омаскарихте себе си. Има Такъв Народ е идея, която е доста по-голяма и тя ще бъде жива. Време е някой да изхвърли боклука “.

Това съобщи депутатът и заместник-председател на Народното събрание Виктория Василева на трибунка в Народното събрание.
 Огняро-сценаристите: Дойдох, видях, напопържах Огняро-сценаристите: Дойдох, видях, напопържах
Езикът на българските политици в никакъв случай не е бил изключително изтънчен. И въпреки всичко, преди 20 и даже преди 30 години се смяташе за безчинство до...

От няколко месеца всички партии давали уроци на Има Такъв Народ по парламентаризъм и твърдели, че знаят кое по какъв начин се прави. Има Такъв Народ видели парламентаризма в политическите партии като едно да приказват на среща, друго да приказват пред медиите, трето пред групите си. Парламентаризмът, по думите на Василева е: „ обещайте му нещо на Христо, пък след това няма да го извърши “,

„ Моля ви направете държавно управление, тъй като в идващия парламент няма да влезем “, „ Махнете този, сложете, който и да е, само че единствено друг “, „ Готовност на един господин да се жертва за министър, единствено дето никой не го знае “. Това е техният парламентаризъм, само че не нашият и в никакъв случай няма да бъде, безапелационна бе Василева.

„ За тях е безсрамие, че предложихме държавно управление с 65 народни представители. Не беше ли безсрамие, че в 45-тия парламент, когато бяхме 51 депутати, да ни умоляват със сълзи на очи да създадем държавно управление и то без критерии, тъй като се опасяваха от избори “, запита Василева.

Има Такъв Народ просто са почтени и същински, не се крият зад лицемерни усмивки и кухи изречения. Очевидно е, че не са привикнали на подобен език и такова държание, а са привикнали да се урежда с шушукане в ъглите на Народното събрание и предварителното договаряне на порциите. Никога същински не са желали диалог за политики, някои от партиите го потвърдили в присъединяване на експертните групи.
 Пламен Николов: Разочарован съм не в персонален проект, а за страната Пламен Николов: Разочарован съм не в персонален проект, а за страната
Разочарован съм не в персонален проект, а за страната. Това разяснява пред публицисти Пламен Николов, който отдръпна номинацията си за министър...

През цялото време чакаха другия диалог – кои министерства и кои регулаторни органи ще получат. Не го получиха и няма да го получат от Има Такъв Народ. Това ги докара до полуда и в никакъв случай не са желали съглашение с Има Такъв Народ.

„ Христо Иванов няма да се подпише под едно съглашение с Мая Манолова, Мая Манолова не желае да подпише под едно съглашение с Българска социалистическа партия за България. Българска социалистическа партия за България не приема съглашение, подписано единствено от партиите на митинга, а всички дружно няма да подпишат общо съглашение и даже, в случай че чуят за двустранно подписано такова се отдръпват. Страхотен парламентаризъм дами и господа, поздравления “, отсече Василева.

Тя се базира на думи на Татяна Дончева от присъединяване ѝ в предаването „ Панорама “, че „ няма кой да повярва на почтена акция, няма кой да повярва на почтена акция “. Има кой да повярва на почтена акция и напълно скоро госпожа Дончева ще го разбере, акцентира Василева.

Има Такъв Народ ще си останат хора, които виждат, чуват и държат на думата си. Василева благодари на всички, които се обединили в работата си към истината.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР