Структурите на ГЕРБ и на СДС заявиха, че са подписали

...
Структурите на ГЕРБ и на СДС заявиха, че са подписали
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС подписаха рамково споразумение за местните избори

Структурите на ГЕРБ и на Съюз на демократичните сили обявиха, че са подписали политическо рамково съглашение, което касае цялата страна. Това стана ясно през днешния ден на конференция във връзка идните локални избори на 27 октомври. Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов разяснява, че и двете партии имат автономност да вземат решения.

По думите му в това обединяване се търси съгласие, като се надява на първо място в огромните градове да бъде реализирано такова съгласие. Освен огромните градове обединяването се концентрира и в Монтана. Христов разгласи, че за шести следващ път сегашният кмет на града Златко Живков се кандидатира за поста. Румен Христов разяснява, че двете партии са постигнали единодушие по отношение на претендента за кмет на Монтана.

Кметът на Монтана Златко Живков съобщи, че упоритостите му за идващия мандат са свързани с виталния стандарт, с развиването на града и общината. Той добави, че разчита на поддръжката на ГЕРБ и счита, че тя е извънредно значима за хората. Очакванията на Живков са за безапелационен първи тур и хора, работещи за решение, а не за основаване на проблеми в Общинския съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР