Структурите на ГЕРБ функционират отлично. Членовете на партията са активни

...
Структурите на ГЕРБ функционират отлично. Членовете на партията са активни
Коментари Харесай

Караянчева: Членовете на ГЕРБ няма от какво да се срамуват

Структурите на ГЕРБ действат чудесно. Членовете на партията са дейни в своята социална активност и няма от какво да се срамят. Дори в противен случай - увеличените приходи, усъвършенстваната инфраструктура, стратегическите планове и влизането на страната в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз единствено могат да ни карат да сме горди, че сме част от тази политическа партия.

С тези думи се обърна към кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в община Карлово Цвета Караянчева. Председателят на Народното събрание и член на ИК на ГЕРБ взе участие довечера в тържествения митинг-заря във връзка 183 години от рождението на Васил Левски, оповестиха от партийната централа.

Цвета Караянчева прикани кметовете и съветниците непрестанно да бъдат измежду хората, за им описват за редицата сполучливи политики на държавното управление и ръководещото болшинство в Народното събрание. „ Никога не сме делили и няма да разделяме обитаемоте места. Това ни отличава от останалите. Обликът на градовете и селата е изменен, тъй като чуваме настояванията на хората и работим за тяхното осъществяване “, акцентира тя.

„ Политическа партия ГЕРБ е единствената партия в страната, която още в този момент може да се яви на избори. И ще ги спечелим, съдейки по прогнозите на всички социологически организации. Но точно тъй като осъзнаваме своята отговорност пред над 1 млн. души, подкрепили ни на изборите – не можем с една оставка да хвърлим страната в рецесия и безвремие. Разбира се, че чуваме справедливите претенции на хората и сме подготвени за разговор. Но сме уверени, че единствено постоянна страна с монолитно общество може да премине през тежките времена, която се задават в резултат на рецесията “, сподели ръководителят на Народното събрание.

Тя бе безапелационна, че ръководещото болшинство няма да абдикира от властта, тъй като има и опита, и потенциала да приключи всички тези стратегически процеси и планове, които страната е стартирала. „ С тях ще утвърдим трайно нашата евроатлантическа принадлежност, което мощно плаши съперниците ни. Не е елементарно, само че това е пътят към по-доброто бъдеще за децата ни “, изясни Караянчева.

Според члена на ИК на ГЕРБ президентът Румен Радев не живее в действителността. „ Той и гравитиращите към него провалени полицити най-нагло се присламчват към недоволните младежи. Мечтаят да влязат във властта през задния вход, който в този случай се назовава служебно държавно управление. Угрозата от това единствено ни прави още по-твърди в желанието си да изкараме целия мандат, тъй като с разединител отпред и съмнителни фрагменти за министри – последствията за страната може да са пагубни “, означи тя.

Караянчева разяснява, че не приказва добре за един човек да нападна досегашните си сътрудници и другари. „ Не сме усещали пулса на обществото, абдикирали сме от смесените райони, имали сме връзки с Движение за права и свободи. Не съм сигурна дали самият Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа има вяра в това, което изрича по медиите. Нали самият той дълги Цветанов: Кабинетът не усети пулса на обществотогодини участваше във всички тези процеси. С очите си виждаше по какъв начин работим в смесените райони. Обидно е отношението му, само че ние няма да влизаме в неговия звук. Ще пожелаем триумф на плана му, само че дано не хвърля тиня по хората, с които доскоро е работил “, приключи Цвета Караянчева, която е и регионален координатор на ГЕРБ в Кърджали.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР