Структури на италианската мафия заедно с българи и румънци освен

...
Структури на италианската мафия заедно с българи и румънци освен
Коментари Харесай

Замесиха зловещата Ндрангета в разбитите фабрики за цигари до село Труд

Структури на италианската мафия дружно с българи и румънци с изключение на с произвеждане и контрабанда на цигари менте се занимават с трафик на кокаин, източване на Данък добавена стойност и еврофондове, финансови измами и подправени банкрути

Сериозно присъединяване, в това число с милионни вложения, от страна на италианската мафия е засечено при разбиването при започване на юли на фабриката за контрабандни цигари в пловдивското село Труд и обвързвания с нея завод в село Ръжево Конаре.

Това потвърдиха пред “24 часа ” представители на няколко български служби, които са по петите на мафиотите както у нас, по този начин и благодарение на сътрудниците си в Италия.

Щетата за държавния бюджет от разкритите заводи за произвеждане на контрабандни цигари е към 180-200 млн. лева на година. Материалните активи и готовата продукция са били на стойност към 25 млн. лева Тази информация заяви публично при започване на юли зам. основният прокурор Иван Гешев.

Според специалисти, калабрийската мафия Ндрангета е единствената незаконна организация, която участва на всички континенти и продължава да се разраства. Нейните схеми постоянно се преплитат с сътрудниците им от неаполитанската Коза ностра и апулийската Сакра корона унита.

И трите мафии са доста добре показани както в България и Румъния, по този начин и в цяла Източна Европа. Ндрангета е с най-мощни позиции, със международен оборот от над 50 милиарда $ годишно, контролирайки 80% от трафика на кокаин.

Такава голяма сума нито се генерира, нито се пере елементарно, по тази причина Ндрангета всеобщо влага и в чисти бизнеси, в това число като купува компании на закъсали предприемачи. В България се следи наличие на Ндрангета както в “чисти ” компании, по този начин и в други, в които вземат участие представители на българския под земята свят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР