Структурата на Жени ГЕРБ в София област проведе политически форум

...
Структурата на Жени ГЕРБ в София област проведе политически форум
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ-София област проведоха политически форум в Копривщица

Структурата на Жени ГЕРБ в София област организира политически конгрес на тематика "Национални политики - районни решения: Социален прочит на настоящата политическа конюнктура в страната, живота в дребните обитаеми места, политиците и бъдещето на България и Европа ", оповестиха от пресцентъра на партията.

На събитието участваха ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, регионалният клубен началник на ЖГЕРБ-София област Росица Иванова, Галя Георгиева - регионален координатор на ГЕРБ-София област и националният представител от ГЕРБ-София област Валентин Милушев. Гост-лектори на конференцията бяха министърът на туризма Николина Ангелкова и зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова.

По време на откриването на събитието кметът на Копривщица Генчо Герданов приветства участниците и описа къса история на града. “Културно-историческият туризъм е във фокуса на нашата работа през 2019 година Копривщица заема значимо място в българския туризъм. Въпреки че София област разполага единствено с Боровец и Копривщица като обичайни туристически дестинации, туристите за предходната година са били над 270 000. Трябва обаче да се работи върху дестинации като Долна баня, Пчелин и Костенец поради хубавата природа и минералните извори там ", уточни министър Ангелкова. На собствен ред Зорница Русинова означи, че вложенията в областта на труда и обществената политика са показателни за устрема на държавното управление да обезпечи почтени хонорари и положителни условия за работа на жителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР