Структурата на ИТН в родния град на Слави Тифонов –

...
Структурата на ИТН в родния град на Слави Тифонов –
Коментари Харесай

Симпатизантка на ИТН: Хората в Плевен са отвратени, Радостин Василев тотално разби структурата

Структурата на Има Такъв Народ в родния град на Слави Тифонов – Плевен се е разпаднала, оповестяват очевидци, представени от Narod.bg. Причината са нелепи назначения и шуробаджанащина!

Оказа се, че заслуга има спортният министър Радостин Василев, който почнал безобразни назначения на свои другари, които пробутал на високи постове. Това, обаче, не е останало неусетно от хората в Плевен.

Ето какво написа Мая Петрова:

Допреди няколко месеца бях откровена симпатизантка на Има Такъв Народ в Плевен, само че откакто самоопределящият се за „ герой против мафията “ Радостин Василев сподели, че е наредил в листата най-хубавите си другари не по качество и заслуги, а по персонален интерес, с цел да ги назначи по-късно на високи постове в София, започнах да изпитвам страдание.

Съжаление от следващата замяна. Всъщност Има Такъв Народ имаха отлични резултати в Плевен, само че това не се дължеше нито на Василев, нито на някой различен в листата.

Просто плевенчани гласоподаваха за нашия прочут съгражданин Слави Трифонов. Адвокат Василев обаче си внуши, че надали не е повел хората и те са припознали в него някакъв избавител.

Нищо такова. Радостин и най-близкият му дълготраен другар Венцислав Петков (отскоро назначен „ почтено, морално и справедливо “ за началник на Национална спортна база) не бяха стъпвали в Плевен, откогато са приключили междинното си обучение.

Грешка. Стъпвали са в дните за веселба – петък и събота, само че биха път от София до Плевен само, с цел да късат салфетки в печално известната ни дискотека „ Анаконда “.

Само това ги свързваше в Плевен, преди Слави да реши спусне Радостин като собствен аватар в родния си град, с цел да обере гласовете по изборите.

Радостин в този момент дава обещание, че ще направи спортна зала в Плевен, само че на всички в града е ясно, че това няма да по какъв начин да се случи.

Свикнали сме на популизъм. А структурата на Има Такъв Народ в Плевен е тотално разрушена, тъй като всички са отвратени от протичащото се…

От известно време целият Плевен е учуден и от следващото „ почтено, морално и справедливо “ предопределение на Василев. „ Борещият се против мафията и дерибеите “ състезателен министър назначи лицето Александър Станев да дава отговор за тотото в област Плевен.

Накратко за въпросното момче, на което цялостен Плевен се смее от години: този юноша допреди няколко години беше деен герой против кмета на Плевен Георг Спартански и с една групичка опозиционери настойчиво и обществено се бориха против кметуването му.

Правиха подписки, клипчета и какво ли освен и единствено да го „ хапят “ обществено. Изведнъж, обаче, Александър Станев се оказа на сладка работа в Община Плевен като началник на отдел и от деен герой против локалната власт изненадващо се трансформира даже в нещо като персонален пиар на Георг Спартански.

Станев има лична фейсбук група и от свободно място за шерване на всичко неправилно в града реши да я трансформира в място само за ежедневна прослава на кмета и общината.

Разбира се, досегашните му другари „ антиспартански “ не стопираха да го разнасят дълго време по какъв начин се е унизил за едната държавна заплатка.

Преди година Александър Станев още веднъж смени внезапно политическия курс и ненадейно се оказа покровител на Има Такъв Народ в Плевен.

Превърна фейсбук групата си в място за обслужване на акцията на Има Такъв Народ и Радостин Василев, стартира да подтичва след него и да му държи сакото, да се снима с него и да го възхвалява на всички места, където може.

Приятелката му Десислава пък е най-активният интернет трол на Има Такъв Народ в Плевен и не дава дума да се каже против Радостин. От нещо като персонален пиар на кмета Спартански, Александър Станев стана нещо като персонален пиар на Радостин Василев в Плевен.

Е, отхвърлиха му да го вкарат в листата с депутати на изборите, само че му дадоха обещание, че ще се реваншират за вярната работа. И по този начин и стана… от към месец-два насам Александър Станев е назначен да дава отговор за тотото и пунктовете му в Плевен и региона.

Без конкурс, без опит в сферата, без нищо което да потвърждава, че е подобаващ за тази служба. Честно и морално предопределение. Промяната…

Новите пристигнаха и назначават почтени и подобаващи хора, а не подлоги, нагаждачи и партийни фрагменти. Щеше да бъде смешно, в случай че не беше тъжно, нали…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР