Структурата на ГЕРБ в район Западен“ прие нови членове на

...
Структурата на ГЕРБ в район Западен“ прие нови членове на
Коментари Харесай

Структурите на ГЕРБ в Западен и Тракия в Пловдив приеха нови членове

Структурата на ГЕРБ в регион " Западен “ одобри нови членове на особено празненство, на което участва кметът на Пловдив и регионален координатор на партията в града Иван Тотев. Сред тях има доста инициативни младежи с дейна гражданска позиция. Партийните карти бяха връчени от ръководителя на районната партийна организация Ясен Михайлов и кмета на регион " Западен “ Димитър Колев.

Преди броени дни се навършиха 12 години от учредяването на ГЕРБ. През цялото това време районните структури в Пловдив работят интензивно и безрезервно за смяната, която се случва в града ни, акцентира Иван Тотев. Той благодари на членовете за персоналното време, което те отделят за общата идея.

По-късно кметът и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив-град Иван Тотев участва на среща със симпатизанти и членове на партията от регион " Тракия “. Заедно с районния кмет и началник на локалната конструкция Костадин Димитров пожелаха светли празници и сполучлива 2019-та година, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР