Стройната красавица, която никой не вярва, че може да изглежда

...
Стройната красавица, която никой не вярва, че може да изглежда
Коментари Харесай

Как Можаха Да Го Причинят На Млада Майка! Нова Тв Извършиха Немислимото С Гери Малкоданска!

Стройната хубавица, която никой не има вяра, че може да наподобява по този начин зашеметяващо едвам няколко месеца след раждането, стана жертва на Нова телевизия.

Няма да ви караме да се чудите повече, а ще ви споделим, защо става въпрос. Къдрокосата изкусителка на медията се появи в изтънчен жълт и пролетен тоалет. Вместо обаче феновете да я видят за първи път в него, доста от тях се сетиха, че Малкоданска към този момент е блестяла от дребния екран точно с тази си визия, написа Блиц.

Въпреки че медиите подписват контракти с известни марки и минават да взимат облекла всяка седмица, с които водещи и лица от малкия екран да се появяват, с цел да няма повторение и постоянно да са разнообразни и забавни за феновете, в този момент се стигна до гаф. Уви, този път медията се е издънила, като очевидно не е съобразила, че Гергана към този момент е носила точно тази жълта рокля.

Преди време от Bradva.bg ви показахме фрагменти на Малкоданска, която се бе пременила в този тоалет. Тогава тя се издъни, откакто чашките на сутиена й орелефяваха неприятно роклята, а визията й изглеждаше необичайно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР