Строителят на стадион Христо Ботев“ Илиян Филипов разкри каква сума

...
Строителят на стадион Христо Ботев“ Илиян Филипов разкри каква сума
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Ботев ми дължи 800 000 лв.

Строителят на стадион " Христо Ботев “ Илиян Филипов разкри каква сума му дължи управлението на ПФК Ботев. Припомняме, че той съобщи през вчерашния ден, че демонтира турникетите на входа на стадиона. Той добави още, че сметките на клуба са запорирани по контракти с други компании и физически лица. Припомняме, че по-рано през днешния ден от Ботев потвърдиха, че има забавяния на заплащанията, само че те са били свързани с логистични проблеми, а не с финансови.
Прочетете още
" Два месеца няма никакво заплащане към мен. След няколко диалога започнах ограничения и по правосъден път блокирах сметките на клуба за 240 000 лв.. Сега разгласявам пред съда съглашението сред мен и ПФК Ботев за незначително, с цел да мога да препречвам цялата сума, която ми дължат за скай боксовете, а тя е към 800 000 лв..

Преди две седмици трябваше да ми бъде платено за турникетите. Няколко пъти ги предизвестих. Сумата е смешна - 40 000 лева Това е заплатата на едни от огромните футболисти, които играят в Ботев ", сподели пред btv притежателят на компанията, отговарящата за строителството на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР