Строителството в България не е прекъсвало дейност, заради коронавируса. Това

...
Строителството в България не е прекъсвало дейност, заради коронавируса. Това
Коментари Харесай

Аврамова: COVID-19 не е спирал строителството в България

Строителството в България не е прекъсвало активност, поради ковид. Това съобщи в ефира на Нова телевизия министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

„ Ако други браншове на стопанската система в България са прекъснали или са имали усложнения, то строителството е секторът, който е в цялостна готовност. Не единствено строителните компании, които имат огромни обекти, само че и Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Министерството на районното развиване и благоустройството са в цялостна готовност за администриране на целия развой “, изясни Аврамова.

Тя посочи, че се правят ремонтни действия в сектора от 13- до 20-и км на автомагистрала „ Тракия “, които ще приключат до края на юни. Текат поправки и на автомагистрала „ Хемус “, лот 3.1 на Автомагистрала „ Струма “, тунел „ Железница “, Автомагистрала „ Европа “ и други.

Министър Аврамова изясни, че текат строителни действия от 19-и до 37- километър на автомагистрала „ Хемус “, които могат да доведат до усложнения в пътуването до Варна.

Петя Аврамова разгласи по кое време ще падне водният режим в Перник

По думите ѝ епидемията от ковид е попречила да бъде изработен разбор на обстановката след въвеждането на ТОЛ системата. „ Това, което сме установили като проблем, е обсегът ѝ. Към момента включени в ТОЛ системата са автомагистрали и първокласни пътища. Има области в България, които нямат нито един първокачествен път “, разяснява районният министър.

Аврамова изясни, че ще се водят диалози с превозвачите за смяна на обсега на системата.

По думите ѝ в идващите дни има причина ВиК – Перник да предложи унищожаване на водния режим в града. Това би трябвало да стане с позволение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР