Строителната площадка в съседство, оживената улица на една пресечка, музика

...
Строителната площадка в съседство, оживената улица на една пресечка, музика
Коментари Харесай

5 съвета за спокоен дом

Строителната площадка в съседство, оживената улица на една пресечка, музика във всички магазини и смарт телефонът в джоба Ви, който се вижда по време на диалози и известия.

5 съвета за спокоен дом

Строителната площадка в съседство, оживената улица на една пресечка, музика във всички магазини и смарт телефонът в джоба ви, който се вижда по време на диалози и известия - това са единствено някои от многото източници на звук в нашето всекидневие. Забелязах: Постоянното равнище на звук ме стресира и в дълготраен проект може даже да навреди на здравето ми. Вие го виждате по същия метод: Почти една четвърт (23 процента) от жителите на града, интервюирани от Форса от наше име, обявиха, че са обезпокоени от шума, който прониква в жилището извън през отворените прозорци. Защото в нашия личен дом, по-специално, желаеме на първо място едно: да намерим успокоение и релакс. С нашите пет елементарни съвета за повече успокоение и тишина във Вашия хол, за спомагателна информация можете да посетите уеб страницата. Perfect Acoustic е компания, профилирана в това 
Правилната вентилация обезпечава успокоение и тишина

Повечето шумове влизат в нашите къщи и жилища през отворените прозорци. Независимо дали става въпрос за косачката на съседа или пронизващия клаксон на преминаващите камиони: 16 % от всички респонденти и даже 23 % от жителите на града са обезпокоени от шума, който се чува при проветряване на стаята. Ето за какво това, което звучи тривиално, е един от най-важните препоръки за повече успокоение и тишина в личните ви четири стени: затворете прозорците! Поне във времето, когато във Вашия регион е изключително мощно. Не е нужно да вършиме без чист въздух, в случай че инсталирате следена вентилация на жилищното пространство. Между другото, това също е елементарно допустимо с поправки. Вентилационната система е безшумна спрямо шума извън - сешоарът е мощен въпреки това. Чувство за положително плюс: Дори замърсителите остават на открито, за което изключително жителите на огромните градове се ядосват.

Текстилът потиска звука

Големите, гладки повърхности и оголените стени отразяват звука, който по-късно може да бъде интензивен. Дори умерено мощните шумове могат да се трансфорат в същински палач на нерви! Моят съвет: планирайте задоволително текстил, когато настройвате. Уютно е и заглушава звука. Каквото ви харесва, е разрешено - пердета, килими и мека мебел внасят повече успокоение във вашия дом и по този метод защищават ушите на жителите и съседите. Определено би трябвало да употребявате бухнал килим като ауспух, изключително в детската стая. Разделителите на пространствата също пречат на шумовете в същинския смисъл на думата. Можете да прочетете няколко потребни съвета по въпроса за „ настройването “ тук.

Някои звукопоглъщащи материали:

Ако можем да използваме акустични панели по стените, звукопоглъщащи панели. Препоръчително е да поставите акустична или звукова поставка на пода. Не забравяйте да поставите акустични или звукопоглъщащи пердета пред прозорците.
Тихите домашен уреди елементарно се чуват
Добрата вест авансово: Съдомиялни машини, миксери и други сходни станаха доста по-тихи в наши дни. За повече успокоение и тишина във Вашите лични четири стени си коства последователно да купувате ново съоръжение. Тъй като не желаете неотложно да подменяте функционалните си устройства, има елементарен трик за понижаване на шума: Просто поставете гумена поставка под остарели перални машини и други сходни, това ще успокои вибрациите. Между другото, това работи и с други мебели - филцовите подложки под стола и краката на масата предотвратяват неприятните шумове от надраскване. Големите механически устройства като нагреватели също предизвикват звук при работа, само че те съвсем не се чуват при актуалните устройства. Термичните помпи Kermi x-change могат да бъдат открити да вземем за пример в градината или котелното помещение и са изключително икономични и екологични Изключително тихи: Те имат шумозаглушаване и трептения, нощно закъснение и спомагателен, самостоятелно пригодим режим на шепот, който обезпечава успокоение и тишина през уикенда и икономисва проблеми със съседите.

С позитивни шумове против шума

Някои източници на звук просто не могат да бъдат изключени изцяло. Например, в случай че основната улица минава пред къщата, шумоленето на трафика в никакъв случай няма да спре. Всеки, който се нервира от това, може да противодейства на това с позитивни звуци и да се успокои: Записите на пращене на камина или звук от дъжд на прозореца могат да оказват помощ за блокиране на неприятния звук. По-малко известна, само че ефикасна помощ против шума е по този начин нареченият бял звук. Шумът се възприема субективно като по-малко мощен и скучен, когато е затрупан с бял звук. След като мозъкът свикне, към този момент не можете да чувате притеснителни звуци.

Преоборудване на изолираност: звук на открито, безшумно

Всеки, който строи или модернизира, може да разгласи война на шума от нулата. Защото, несъмнено, по-големите ограничения също имат решителен принос за повече мир в дома. Всеки, който подхваща ремонтни действия, може да реализира доста със звукоизолирани прозорци, изолираност на стени, шумоизолация на крайници и други сходни. Между другото, звукопоглъщащите панели, които могат да бъдат закупени в железарските магазини и прикрепени под тавана, също са подобаващи за преоборудване. Вече сме обобщили няколко съвета по тематиката „ възобновяване “ за вас в предходни изявления.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР