Строителната компания Явор“ АД откри новата си комфортна и модерна

...
Строителната компания Явор“ АД откри новата си комфортна и модерна
Коментари Харесай

Сграда ЯВОР от „Явор“ АД: Новият модерен и качествен живот в район „Младост“ във Варна

Строителната компания „ Явор “ АД откри новата си удобна и съвременна жилищна постройка във варненския регион „ Младост “ във Варна. Тя носи същото име като компанията и е следващата крачка към преобразяването на квартала и подобряването на качеството на живот в него. „ Явор “ АД осъществя към този момент няколко плана в региона и тези здания без подозрение са основна част от новата съвременна визия на региона. На първо място обаче те са мечтаният дом за доста хора, които имат високи условия и мечтаят за прекрасен и пълностоен живот във Варна. Сграда ЯВОР дава отговор на всички техни критерии, затвърждавайки за следващ път високото добро име на компанията.



Архитект на постройка ЯВОР е арх. Мирослав Сталев, реализатор на градежа е компания „ Перинов и синове " ЕООД. По време на първата копка през декември 2017 година бяха осветени камъните, положени по-късно по традиция в основите на постройката за благополучие, шанс и благополучие на новодомците. Кръстникът на постройка ЯВОР и изп. шеф на „ Явор ”АД – господин Мирослав Манолов, постави и Сребърна монета в колона № 11 в сутеренното равнище на постройката. Монетата е подарък от господин Евгений Перинов – притежател на компанията - строител.



Сграда ЯВОР се намира в ж.к. Младост на ул. „ Васил Чекаларов ” №16.

От Изток и Север е оградена със смесена гора, на запад е отворена градска гледка без високи обекти наоколо. Кооперацията е ситуирана в дворно пространство от 2000 кв. м и е с общо РЗП 6200 кв. м. В добре уредения варненски квартал новодомците на постройка “ЯВОР “, ще се радват както на тишина и успокоение, по този начин и на удобството на огромен магазин за хранителни артикули на партерния етаж.



Тържеството за откриването на новото жилищно украшение беше почетено от зам.-кметът на Варна Пейчо Пейчев, както и от кметът на регион „ Младост “ Христо Христов, който не скри удоволствието си от следващата нова постройка, която „ Явор “ АД построява на неговата територия.



Той с горделивост призна, че сходни с сходни качествени жилища от ден на ден хора избират този квартал за място за живот и основаване на семейство и деца.

Инж. Павлин Николов – притежател на една от водещите в страната компании за търговия и произвеждане на железни произведения - Интерком Груп ООД, от която „ Явор “ АД е част, благодари откровено на клиентите на компанията.



В този случай те са основен фактор, тъй като с помощта на тях постройката е била продадена съвсем напълно още в план. Той пожела доста благополучие на новодомците. По традиция, спазвана прецизно от „ Явор “ АД, всеки от жителите на новата постройка получи подарък след занимателна лотария, в която огромната премия беше финален модел 49-инчов тв приемник LG.



Настоящият план, върху който " Явор " АД работи интензивно, Жилищен комплекс „ Фемили Гардън “ е най-мащабния план на компанията все още. Продажбата на жилищата е стартирана. Цените стартират от 22 300 Евро за едностайните, за двустайните – от 29 500 Евро, за тристайните – от 39 400 Евро и за четиристайните –от 63 000 Евро.

Комплекс „ Фемили Гардън “ се намира в необятния център на град Варна, на ул. Орех. Мястото е отзивчиво без високи здания наоколо.

Общата разгъната повърхност е 40 000 кв. м, ситуирани в дворно място от 23 дка, със стъпка на застрояване 5 900 кв. м. Сградите са три и са разположени в краищата на имота, като най-малкото разстояние сред тях е 50 м. Основната постройка е с 5 входа, втората – с един, а третата – с два. В пространството затворено сред трите здания ще се оформи величествен парк с повърхност от 10 дка, без достъп на коли в него – 100 % зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки зонирани по възраст, открита спортна площадка оборудвана с фитнес уреди, полянки и алпинеуми. Паркирането е решено със 105 бр. паркоместа на терен, от които 55 са покрити, 390 бр. – подземни и 55 бр. гаражи на равнище сутерен.

Всеки вход е с друга височина – от 9 до 16 етажа. Това оживление във височина е ловко употребявано от архитекта и за пръв път във Варна, ще бъдат издигнати здания в архитектурен жанр „ Холандска улица “.

И не на последно място – този зелен разкош ще бъде по джоба на всеки. Поддръжката на парка и всички зелени площи ще се реализира от „ Явор “ АД против символичните на годишна база – 90 лева за едностайните и двустайните жилища и 110 лева за тристайните и четиристайните. Този размер на таксата ще бъде закрепен и в предварителните контракти.

Сред бъдещите планове на " Явор " АД е първокласен затворен жилищен комплекс с имот 15 декара в местността " Манастирски хълм " , над к.к. " Слънчев ден ". Той ще се състои от една съществена жилищна постройка на 5 етажа и един или два реда двуетажни къщи с обособено дворно място към всяка от тях.

Ще има огромен басейн с опция за целогодишно прилагане. Стъпката на застрояването ще бъде 4000 кв. м, с цел да останат 11 декара дворно място.

Максимално ще бъде непокътната дъбовата гора, с цел да може живеещите там да се радват на разкош и улеснение измежду натурална природа.

Продажбите на жилищата в „ Манастирски хълм “ ще стартират в края на тази година.

Друг предстоящ план на „ Явор “ АД е първокласна шестнадесететажна жилищна постройка в ж.к. Бриз на бул. Левски с разгъната застроена повърхност от 14 000 кв. м. Прекрасна морска панорама ще се разкрива още от ниските етажи, а на гърба на постройката откъм парка ще се оформи комфортен двор с доста зеленина. Сградата ще разполага и със закрит паркинг на три равнища. Този план „ Явор “ АД осъществя в съдружничество с варненски вложител с дълготраен опит и добра известност.

Дружество „ ЯВОР “ АД затвърждава позициите си на пазара с следващия сполучливо осъществен план – постройка „ ЯВОР “, който демонстрира емблематичното за компанията високо равнище на качество, функционалност, стилна и уютна визия на всяка издигната постройка.

За повече информация за всички планове на „ ЯВОР “ АД, посетете yavorad.com.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР