Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и

...
Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и
Коментари Харесай

Почнаха се незаконната предзимна сеч и криеницата между служители и горска мафия

Строителна дървесина в размер на 68 плътни куб. м и 8 пространствени куб. м дърва за огрев са конфискувани в неделя от чиновници на Регионална дирекция по горите в София, оповестиха от ”Дарик.нюз ”.
Немаркирана и непридружена с транспортни билети дървесина е арестувана от проверяващите в пункт за претоварване в землището на с. Врачеш, община Ботевград. Съставен е констативен протокол, като работата по изясняване случая продължава.

В землището на с. Душанци, община Пирдоп, са тествани група ловци. Оказва се, че ловците имат издадено позволение за колективен лов на дива свиня, само че за регион, друг от мястото, където са тествани. В непосредственост до тях горските чиновници са разкрили убита сърна. По случая е известено РУ-Пирдоп.

През миналата седмица чиновниците на Регионалната дирекция по горите в София са направили над 640 инспекции. За открити нарушавания на Закона за горите горските инспектори са съставили осем акта, задържали са над 80 куб. м дървесина, две моторни транспортни средства и бензиномоторен трион.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР