Строителите на системиКлючовите думи за родените в периода 26 август

...
Строителите на системиКлючовите думи за родените в периода 26 август
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Дева I


Строителите на системи

Ключовите думи за родените в интервала 26 август – 2 септември са строители на системи . Периодът подхожда на времето от човешкия живот, когато се постанова потребността да се консолидират и укрепят съществуващи структури, бракове и партньорства, бизнеси и така нататък В подобен миг доста хора се заемат с работа в интерес на обществото. Зрелият субект стартира да употребява силата си в работа на обществени идеали, работейки взаимно с сътрудник , и развива по-сериозно бизнес отношение към света.

Хората, родени в Дева I, са прями и директни . Тези от тях, които са надарени с лидерски качества, нормално ги употребяват за богатството на дадена обществена група или идея. С трахотни сътрудници и сътрудници са, множеството от тях не обичат публичността и избират да работят като част от екип или зад завесите.

Тези хора обичат да правят неща. Гордеят се с това, че постоянно могат да измислят систематичен метод по какъв начин нещо може да се направи по-бързо или по-добре . Обичат да имат проект и да следват стратегия, само че това може да ги лиши от еластичност и в последна сметка системата да придобие по-голяма значимост от крайната цел.

Хората, родени в Дева I, са постоянни другари . Но тяхната надеждност постоянно притегля нестабилни хора и ги въвлича в проблематични връзки на взаимозависимост .

Родените в интервала обичат да обмислят разнообразни хрумвания и схеми, само че не би трябвало да се фиксират в една единствена концепция или метод на мислене, отричайки всичко друго. За тях не е потребно и да се вкопчват в избран човек, изключително в случай че мъчно се сприятеляват.

Препоръки

Опитайте се да бъдете по-меки и приемащи. Разделете персоналния от служебния си живот. Изисквайте и от другите да са надеждни. Пазете се от подвластни и паразитиращи хора . От време на време бъдете по-егоистични и имайте искания за себе си.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР