Строител-каубой, оставил следа от мизерия и разрушение, беше вкаран в

...
Строител-каубой, оставил следа от мизерия и разрушение, беше вкаран в
Коментари Харесай

Строител-каубой „взе 26 000 британски лири от 80-годишна жена, преди да напусне дома си, изтичайки вода от покрива с полукеремиди“

Строител-каубой, оставил диря от бедност и опустошение, беше вкаран в пандиза, откакто измами притежателите на жилища от повече над 200 000 английски лири.

34-годишният Стюарт Лангтън оставяше хора с открити покриви, преливащи улуци и развалени градини, откакто твърдеше, че е почитан търговец. Лангтън от Whalley Lane, Блекпул, остави голям брой клиенти, страдащи от финансови усложнения, безпокойствие и стрес вследствие на породените от него вреди.

Между 2022 година и 2024 година той употребява няколко имена на компании, с цел да обърка клиентите като с кого си имат работа, оповестява Lancs Live. Trading Standards стартира следствие, откакто получи редица недоволства от клиенти, на които са представени ниски ставки за работа, единствено за цените да бъдат увеличени, откакто работата стартира.

Работата беше оставена незавършена и на клиентите беше казано служащите биха напуснали работа, в случай че огромни суми пари не бъдат изплатени неотложно. Една жена, на към 80 години, е била водена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР