Строгите мерки, наложени заради извънредното положение, в които попада забраната

...
Строгите мерки, наложени заради извънредното положение, в които попада забраната
Коментари Харесай

Вижте Светлана Гущерова, Алисия и Преслава като деца

Строгите ограничения, наложени поради изключителното състояние, в които попада възбраната за излизане, важат за всички, включително и за известните персони. Но въпреки за положително, дните вкъщи незабелязано се трансформират в съществено тестване за доста хора.
В обществените мрежи провокациите са измежду обичаните способи за забавление. Една от последните "провокации ", набираща все по-голяма известност в Инстаграм, е публикуването на детски фотоси.

Множество хора откликнаха на самодейността, известните дами не направиха изключение. Спазвайки изискването, след качването на своя кадър, те означиха техни познати, подтиквайки ги да сторят същото, написа "Дир ".

Сред осмелилите се дами бяха плеймейтката Светлана Гущерова. Моделката качи фотоси от годините, в които е ходила на забавачка в родния си град Търговище. На фотографията дребната Светли е с прическата, с която в тези години ходеха всички момиченца - с бретон и вързана на опашка коса. Липсват единствено панделките.

Интересна ретро фотография качи и Алисия. Фотографът я е снимал в деня, в който са изписали от родилното братята й близнаци. "Малко съм ядосана - докараха ми две бебета, без да ме питат ", прецизирала е певицата. Златка Райкова, Преслава, сестрата на Николета Лозанова - Велина, Тита също се впуснаха в предизвикването със фотоси от своето детство.







фотоси:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР