Строги ограничителни мерки са наложени от тази сутрин на гръцките

...
Строги ограничителни мерки са наложени от тази сутрин на гръцките
Коментари Харесай

Безпокойство на гръцките острови от заплахата от коронавируса

Строги ограничаващи ограничения са наложени от тази заран на гръцките острови Миконос и Санторини поради опасенията от допустимо разпространяване на ковид в дребните им общности, заяви АНА-МПА.

На Миконос управляващите постановиха комендантски час от 20 ч. вечерта до 8 сутринта и ограничиха още повече позволените аргументи за излизане отвън дома в останалото време. Ограниченията първоначално се постановат за 14 дни.

На Санторини е решено да бъдат спрени строителните действия за период от 30 дни като се изключи изключителни публични строителни действия.

Гръцките медии оповестяват, че спомагателните ограничения са въведени след установяването на втори случай на остров Миконос, където жена, посетила манастир на острова, е влезнала в контакт с огромен брой хора. Също по този начин един от нейните контакти от манастира по-късно се счита, че е посетил Санторини.

С появяването на първите случаи на остров Миконос или Икария, гръцките острови - същински медицински пустини на стотици километри от континента, се безпокоят от опасността от ковид, опасявайки се, че няма да могат да се оправят със болестта при изолацията, в която се намират, написа в понеделник Франс прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР