Строг режим за справяне с всеки излишен килограм спазва красивата

...
Строг режим за справяне с всеки излишен килограм спазва красивата
Коментари Харесай

Фитнес и бокс поддържат формата на Диляна Попова

Строг режим за справяне с всеки непотребен кг съблюдава красивата дизайнерка, модел и актриса Диляна Попова години наред. Taйнaтa нa cлaбaтa й фигypa, пoнe cпopeд нeя, e oтaзът oт мecoтo. Дилянa Πoпoвa не ядe мeco вeчe пoвeчe oт дeceт гoдини, което е cъвceм cлyчaйнo, пopaй нeйнo cтapo гaджe. Прелестното си тяло тя вае и с постоянни фитнес тренировки. Твърди, че спортува интензивно и това го дължи на голямата си воля и състезателен хъс.

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on Jan 9, 2018 at 1:05am PST

Освен това, в битката с килограмите ù оказват помощ и тренировките по бокс, от които се горят както доста калории, по този начин и отрицателна сила. „ Благодарение на фитнеса и бокса си разрешавам да похапвам каквото обичам, само че стигне ли се до събаряне на някой и различен кг стартирам спазването на простоват, само че ефективен режим – кисело мляко, зеленчуци, фитнес и намаляваща луна. Обичам зеленчуци и сирена. Кача ли килограми, не хапвам и въглехидрати “, споделя хубавицата.

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on Jan 17, 2018 at 11:52am PST

„ Съобразявам се също с цикъла на Луната - стартирам, когато тя понижава и за една седмица дружно с тренировките смъквам 2-3 кг ", добавя тя. Лунната диета е известна с това, че като се изключи че оказва помощ да отслабнем, пречиства организма от токсините и арестуваната вода. Подобрява имунната система, потребна е също и за бъбреците. Единственото ù изискване е по време на лунните етапи да не се яде месо – разрешена е единствено вода, и разнообразни течности.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР