Строежите с непрекъсваем цикъл, като леене на основи, ще се

...
Строежите с непрекъсваем цикъл, като леене на основи, ще се
Коментари Харесай

Нови Железни Правила За Шума В София! Задължително Прочетете, За Да Не Увиснете С Акт!

Строежите с непрекъсваем цикъл, като леене на основи, ще се организират, само че пък те са за къси периоди. Това съобщи ръководителят на непрекъснатата комисия по публичен ред и сигурност Иван Илиев в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Ако хората желаят да се ремонтира или да се прави празненство през уикендите, то би трябвало да имат експлицитното единодушие на съседите си ", сподели още той.

" Провеждането на всеобщи мероприятия ще бъде регламентирано – от 8:00 до 21:00 часа. На нова година фойерверките са позволени до 1 часа. Забранява се повдигането на звук на публични места от 22:00 до 08:00 часа сутринта ", разкри Иван Илиев. " Забранено ще бъде осъществяването на каскади с ролери, скейтборд и колела отвън обозначените за това места. Каране на бодове не се не разрешава, има отношение за това да не се употребяват публичните скулптури за каскади. Има паркове с рампи, в които те могат да се вършат ", разяснява Илиев. " Отпада възбраната за приложимост на алкохол в парковете. Ще бъдат глобени хората нарушават публичния ред и вандалстват ", приключи ръководителят на непрекъснатата комисия по публичен ред и сигурност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР