Строежът на сградата Златен век е само временно спрян. Това

...
Строежът на сградата Златен век е само временно спрян. Това
Коментари Харесай

Гореща новина! Бойко Борисов опита да тушира чутовен скандал в България. Той е

Строежът на постройката " Златен век " е единствено краткотрайно спрян. Това споделиха Никола Вапцаров, Мариан Башур и Войслав Тодоров от Инициативен комитет " Лозенец " в ефира на БТВ.

Премиерът Бойко Борисов персонално им се е обадил, с цел да им заяви, че градежът е спрян.

От инициативния комитет упорстват за прекъсването на сторителството на постройката, поправяне на плана и понижаване на височината. " Благодарим на премиера за жеста, само че ние не желаеме жестове, желаеме правда ", означи Никола Вапцаров. Според него, в случай че министър председателят се намесва, би трябвало да изиска оставката на шефа на ДНСК арх. Иван Несторов и на заместител - районния министър Валентин Йовев.

Проблемът е, че в заповедта на ДНСК не се показва това, че разрешителното на постройката е изтекло, а градежът се стопира само поради нарушавания в загражденията и при отвори за рампи, което няма нищо общо с това, против което те стачкуват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР