Строежът на AМ Хемус продължава, продължава и изплащането на средства

...
Строежът на AМ Хемус продължава, продължава и изплащането на средства
Коментари Харесай

ГЕРБ: Продължават да се изплащат средства по ин хаус договорите за `Хемус` |

Строежът на AМ " Хемус " продължава, продължава и изплащането на средства по ин хаус договорите и това значи, че при градежа не е имало нищо гнило. Това разясниха на брифинг в Народното събрание Младен Шишков, Александър Иванов и Николай Нанков от ГЕРБ-СДС.

Те желаеха и вътрешният министър Бойко Рашков да се извини за следствието на Министерство на вътрешните работи и изнесените данни.

Младен Шишков аргументира тезата си с траялите заплащания за градежа на автомагистралата по време на ръководството на служебния министър на районното развиване Виолета Комитова. По думите му през септември по подписаните от държавното управление на ГЕРБ ин хаус контракти са разплатени със заповед на Комитова 14 млн. лева

Шишков твърди още, че същото е направил и наследникът на Комитова в министерството - Гроздан Караджов. Според него през януари по същите контракти са пратени 26 млн. лева

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че ръководещите са разбрали, че ин хаус поръчките са единственият метод, посредством който автомагистралата може да бъде издигната бързо.

Александър Николов пък цитира изявления на вътрешния министър Бойко Рашков, според който при градежа на Автомагистрала " Хемус " е осъществено " закононарушението на века ". Николов попита дали в това закононарушение са взели участие и районните министри Комитова и Караджов. 

Депутатът настоя Бойко Рашков да се извини и " най-сетне да признае, че няма нищо гнило при градежа на Автомагистрала " Хемус ".

Николай Нанков съобщи, че щом градежът продължава, то в никакъв случай не е имало нищо неправилно с автомагистралата. Това опонира на изказванията на Бойко Рашков и Гроздан Караджов, които неведнъж са заявявали, че градежът продължава, а следствието се движи редом.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР