Строеж на чисто ново имение започна бившият капитан и треньор

...
Строеж на чисто ново имение започна бившият капитан и треньор
Коментари Харесай

Зетят на Боби Михайлов вдига палат


Строеж на чисто ново имение стартира някогашният капитан и треньор на " Левски " Живко Миланов. Той подвига първокласен дворец в полите на Витоша, писа " България Днес ", представени от HotArena.

Жиката е женен за огромната щерка на Борислав Михайлов - Бисера. Двамата имат две момчета - Николай и Мартин, които също вървят по стъпките на баща си и желаят да станат футболисти.

През февруари зетят на Боби Михайлов направи първа копка на обекта. Той вкара екскаватор на терена и алегорично разруши бутилка с шампанско в машината. Новата къща на Живко ще е финален вик на модата. Според плана, който самият той извади, постройката е ексцентрична и извънредно разчупена. На два етажа е и ще разполага с голям зелен двор. Очаква се до края на годината да завърши грубият градеж на зданието, след което семейство Миланови да го обзаведат по собствен личен усет.

Жиката приключи дейната си футболна кариера преди 2 години, след като докторите откриха здравословен проблем с белите му дробове. Миланов разгласи, че стопира с футбола, със сълзи на очи. Лекарите му предложиха да прави чести разходки на чист въздух из планините. Оттогава Живко постоянно е забелязван да катери върхове. Затова и новият му дом ще бъде издигнат в планински регион със пресен въздух.

Неговата жена Бисера работи в компания за продажби и наем на първокласни жилища. Двамата ще навършат 12 години от сватбата си на 30 май тази година. Шефът на БФС е заречен да оказва помощ на фамилията както със препоръки, по този начин и финансово. Тъстът в никакъв случай не е крил топлите си усеща към Миланов. Още за сватбата през 2010 година Боби извади 50 хиляди лв. за събитието, на което участваха над 500 посетители.

Самият Михайлов и брачната половинка му - някогашната гимнастичка Мария Петрова, живеят в огромно имение с градина в баровския квартал Бояна. Живко, Бисера и внуците постоянно им гостуват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР