Стрийминг услугите се борят за всяка минута от свободното ни

...
Стрийминг услугите се борят за всяка минута от свободното ни
Коментари Харесай

Светът на стрийминга – актуалните сериали, филми, стенд-ъп

Стрийминг услугите се борят за всяка минута от свободното ни време и тази борба се придвижва от обичайно мощният пролетен сезон към по-спокойният летен. Нека забележим какво ни чака като сериали, филми и стенд-ъп през месец юни.
1-ви юни
C.B. Strike (Cinemax) Том Бърк ( Tom Burke) и Холидей Грейнджър (Holliday Grainger) вземат участие в този нов сериал по престъпните романи Cormoran Strike на Дж. К. Роулинг (J. K. Rowling), която ги разгласява от 2013-та насам под креативния псевдоним Робърт Голбрайт (Robert Galbraith).
2-ри юни
FLCL: Progressive (Adult Swim) Нови епизоди на избухливото аниме, което дебютира преди 15 години в Япония. Обещанията са старите кримки, които сътвориха оригинала да работят с новото потомство създатели, с цел да продължат сагата уместно.

Прочетете още: Френски, немски и италиански медии с общ фронт против Netflix

George Michael " s Lonely Life (Reelz) Документален филм отдаден на множеството нещастия сполетели Джордж Майкъл (George Michael) – от гибелта на майка му и загубата на обичаният му Анселмо Фелепа (Anselmo Feleppa), до казуса му със закона и използването на опиати.
3-ти юни
Pose (FX) Раян Мърфи ( Ryan Murphy), който добре познаваме от Glee, American Horror Story и Feud, не се стопира и е подготвен да ни покаже новият си план Pose. Това е сериал за балната просвета през 80-те години на предишния век, имащ най-големият актьорски състав от LGBTQ (лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и неопределени) в историята на киното и малкия екран.





Succession (HBO) Браян Кокс ( Brian Cox) и Джереми Стронг (Jeremy Strong) учасват в тази нова фамилна драма за наследниците на медиен конгломерат.
4-ти юни
Dietland (AMC) Излизайки от много сполучливият The Good Wife, Джулиана Маргулис (Julianna Margulies) яхва нов язвителен сериал основан на едноименната книга на Сарай Уокър (Sarai Walker) от 2015-та година. Както и в книгата и тук главните – извънредно настоящи – тематики са диетите, здравословното хранене, модата, мизогинията и нереалистичните стандарти за хубост.


5-ти юни
Humans (AMC) Третият сезон на английската драма, която разкрива какво се случва когато се размият границите сред хората и машините. За страдание, вторият сезон беше с осезаемо по-ниски рейтинги както в Обединеното кралство, по този начин и в Съединени американски щати и в случай че наклонността продължи, няма да забележим четвърти сезон.
6-ти юни
Condor (AT&T AUDIENCE Network) Нов трилър сериал по едноименната книга и филм на Сидни Полак (Sydney Pollack) за млад аналитик от Централно разузнавателно управление на САЩ, който проверява по какъв начин и за какво всичките му сътрудници са били убити. Участват редица застаряващи звезди, като Брендан Фрейзър (Brendan Fraser), Мира Сорвино (Mira Sorvino), Уилям Хърт (William Hurt) и Боб Балабан (Bob Balaban).
7-ми юни
American Woman (Paramount Network) И до момента в който сме на тематиката за застаряващи звезди... Алиша Силвърстоун (Alicia Silverstone) е звездата на тази драмедия (драма + комедия) основана на Real Housewives of Beverly Hills.





Marvel’s Cloak & Dagger (Freeform) Тъй като нямаме задоволително сериали и филми по Marvel-ските герои, в този вземат участие Оливия Холт (Olivia Holt) и Обри Джоузеф (Aubrey Joseph), като тинейджъри, които са свързани чрез новооткритите им суперсили.





Nashville (CMT) Като за последно! Втората половина от шестият и финален сезон на музикалната драма, в която Хайден Пенетйе (Hayden Panettiere) се развихряше последните седем години.
8-ми юни
Just Another Immigrant (Showtime) Последните няколко години стана фешън известни комици да вършат сериали. Този е тъкмо подобен и се води докумедия (документален филм + комедия), а звездата е английският комедиант с типичното англо-саксонско име Ромеш Ранганатан (Romesh Ranganathan).





Sense8 (Netflix) Популярният сай-фай сериал продуциран и режисиран от братята (ъъъ, сестрите, де) Уашовски, завършва с двучасов заключителен епизод.


9-ти юни
Big Hero 6: The Series (Disney) Да, не грешите. Това е формалният анимационен сериал по Героичната шесторка. Стартира с 8 епизода.





Gotti: Godfather & Son (A&E) Четиричасов документален филм разказващ цялата история на татко и наследник, които от дъното се изкачват по стълбицата на мафията и доближават върха.




10-ти юни
Breaking the Band (Reelz) Нова поредност, която преглежда аргументите за раздялата на най-големите музикални групи от последния половин век.
12-ти юни
The Last Defense (ABC) Носителката на Оскар Виола Дейвис ( Viola Davis) и брачният партньор й Джулиъс Тенън (Julius Tennon) вършат документална поредност критикуваща американската правосъдна система, употребявайки историите на редица пандизчии наказани на гибел или доживот.


13-ти юни
Gordon Ramsay " s 24 Hours To Hell & Back (Fox) Вече и в България знаем кой е Гордън Рамзи (Gordon Ramsay) и ето, че като че ли имаме потребност от още едно кулинарно предаване. В него, Рамзи обикаля страната с мобилна кухня и се пробва да избави борещи се за оцеляване заведения за хранене и заведения. Звучи ви познато?


14-ти юни
Alone (History) Феновете на Survivor ще се зарадват на новият, четвърти сезон на Alone, в който 10 индивида са изпратени да оцеляват измежду пущинаците на Монголия.
15-ти юни
Goliath (Amazon) Марк Дюплас ( Mark Duplass), Морис Честнът (Morris Chestnut) и Ана де ла Ригуера (Ana De La Reguera) се причисляват към Били Боб Тортън (Billy Bob Thorton) за втория сезон на този адвокатски сериал. Новите серии са режисирани и писани от Клайд Филипс (Clyde Phillips), който има ефективно присъединяване като сценарист на Dexter.



12 Monkeys (Syfy) Този сериал имаше голям капацитет, само че бидейки препълнен с второразрядни артисти и невисок бюджет, нямаше по какъв начин да просъществува за дълго. Тематиката обаче е забавна, а и сериала носи духа и атмосферата на класиката от 1995-та година.


17-ти юни
Deep State (Epix) Марк Стронг (Mark Strong), който последно време виждаме в много филми, а в този момент и в сериал, дружно с Джо Демпси (Joe Dempsie; Джендри от Game of Thrones) оглавяват тази нова шпионска драма отдадена на сътрудник, който се завръща от пенсиониране, с цел да отмъсти за гибелта на сина си.





Shades of Blue (NBC) Третият и финален сезон на полицейската драма с присъединяване на Дженифър Лопез (Jennifer Lopez) и Рей Лиота (Ray Liotta).
20-ти юни
Yellowstone (Paramount Network) Сценаристът на Sicario Тейлър Шеридън (Taylor Sheridan), стои зад този нов сериал с присъединяване на Кевин Костнър ( Kevin Costner). Историята се върти към най-голямото частно ранчо в Съединени американски щати, а героят на Костнър и семейството му по всякакъв начин се пробват да защитят земите си от предприемачи, индианци, вандали, политици и впрочем.


21-ви юни
Queen of the South (USA) Третият сезон намира Тереза Мендоса (Teresa Mendoza; играе се от Алис Брага (Alice Braga)) в търсене на леговище в Съединени американски щати, до момента в който се пробва да укрепи и разшири нарко империята си.
22-ри юни
Marvel’s Luke Cage (Netflix) Вторият сезон на един от по-качествените Marvel сериали, само че уви, този път без носителят на Оскар Махершала Али (Mahershala Ali). Али ще забележим при започване на идната година в третия сезон на True Detective.


24-ти юни
Preacher (AMC) Джеси Къстър ( Jesse Custer; играе се от Доминик Купър (Dominic Cooper)) към момента е на лов за Бог. Но този път, приключението му ще го води на мястото, което по всякакъв начин е избягвал до момента: домът му.


29-ти юни
Glow (Netflix) Една от най-приятните изненади на предходната година се завръща за нов сезон. Жени домакини, които се трансформират в кеч звезди и това през буйните 80-години. Нямаме самообладание!

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР