Стрийминг платформите са нещо много яко, защото ни улесняват живота.

...
Стрийминг платформите са нещо много яко, защото ни улесняват живота.
Коментари Харесай

HBO GO стана по-евтин

Стрийминг платформите са нещо доста крепко, тъй като ни улесняват живота. Е, най-малко тази негова част, която касае гледането на филми и сериали.

 The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones
Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

А и имаме огромен избор - HBO GO , Netflix , Amazon , както и Hulu , само че към този миг те са се лимитирали единствено до Съединени американски щати. И дали поради конкуренцията, или заради някакви други аргументи (можем единствено да гадаем), HBO са решили да понижат цената на месечния абонамент за стрийминг платформата им.

До този миг HBO GO струваше по 9,99 лева . на месец, само че това към този момент не е по този начин. От уеб страницата им разбираме, че към този момент има нова цена. Всички нови консуматори ще могат да се възползват от това първият им месец да бъде безвъзмезден, а след приключването му таксата ще бъде в размер на 2,99 евро .

 Снимка 389226

За съпоставяне - най-евтиният пакет, който оферират директните им съперници от Netflix, коства 7,99 евро . Освен по ниската цена, потребителите на HBO GO ще могат да извършат заплащането си посредством PayPal .

 Новите филми и сериали по HBO през ноември
Новите филми и сериали по HBO през ноември

Месецът стартира с Хю Грант и ще приключи с едно бягство по учебник

Точно поради PayPal цената на абонамента е в евро, тъй като системата за парични преводи не поддържа български левове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР