Стрийминг платформата Нетфликс анулира продукцията на сериал в Турция, представящ

...
Стрийминг платформата Нетфликс анулира продукцията на сериал в Турция, представящ
Коментари Харесай

Нетфликс спря сериал заради гей персонаж

 Стрийминг платформата Нетфликс анулира продукцията на сериал в Турция, представящ гей персонаж, поради това, че не е получила позволение от държавното управление за фотосите, заяви сценаристката на сериала Едже Йоренч пред Агенция Франс Прес.

Йоренч удостовери пред Агенция Франс Прес информации в печата, съгласно които сериалът " Ако единствено “ е бил анулиран.

" Защото представяше гей персонаж, не бе обещано позволение за снимане на сериала и това е доста ужасно за в бъдеще “, съобщи в неделя Йоренч пред списанието за настоящи културни вести " Алтязъ Фасикюл “.

Според списанието Нетфликс са отказали да се съобразят с искане на Висшия съвет за радио и телевизия в Турция да махне гей персонажа от сюжета, като е избрала по-скоро да анулира плана, в сравнение с да одобри цензура, добавя Българска телеграфна агенция.

Пред Агенция Франс Прес Нетфликс нито са удостоверили, нито опровергали опитите за цензура във връзка с анулирания сериал. Ние оставаме надълбоко привързани към нашите клиенти и креативната общественост в Турция, уточни стрийминг платфорлмата в известие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР