Стрийминг платформата Apple TV+ представи първия официален трейлър на предстоящия

...
Стрийминг платформата Apple TV+ представи първия официален трейлър на предстоящия
Коментари Харесай

Моят ум и аз: Селена Гомес разкрива борбата си с психичното здраве в нов филм

Стрийминг платформата Apple TV+ показа първия формален филмов откъс на идния документален филм на Селена Гомес, озаглавен " My Mind & Me ".

" Как да се науча да вдишвам още веднъж със личния си мирис? ", пита звездата в сцена от кино лентата, който разказва дългогодишните проблеми на актрисата.

Режисиран и продуциран от Алек Кешишян, " My Mind & Me " (Моят разум и аз - превод) проследва здравословните провокации пред Гомес в продължение на шест години и споделя за битката ѝ с лупус, меланхолия и тревога.

По-късно в филмовия откъс виждаме звездата със сълзи на очи да се оплаква, че не желае да бъде " супер известна ". Тя споделя надълбоко вкоренения си боязън, че " не е задоволително добра " в специалността си. Пътуване до Африка и посещаване при остарял другар от учебно заведение обаче ѝ оказват помощ да осъзнае, че тя може да употребява това, което има, с цел да помогне на нуждаещи хора.

Оригиналният филм на Apple е вторият план на нейната стрийминг платформа и е от продуцентите на документален филм " Billie Eilish: The World`s a Little Blurry ", който наблюдава живота и кариерата на друга поп звезда - Били Айлиш.

" Нямах интерес да върша обичаен документален филм за поп звезда. Исках да покажа нещо по-автентично и Селена също искаше. Тя има сурова накърнимост, която ме завладя. Тогава нямах визия, че това ще се трансформира в шестгодишен труд на любовта ", споделя режисьорът на кино лентата.

Номинирана за награди " Грами ", Гомес е продала повече от 210 милиона сингъла по света и е събрала над 45 милиарда слушания в стрийминг платформите в международен мащаб. На телевизионния екран тя е известна и с ролята ѝ като Мабел Мора в номинирания за " Еми " сериал " Only Murders in the Бuilding ", в който си партнира със Стив Мартин и Мартин Шорт. Скоро стартира и излъчването на четвъртия сезон на личното ѝ кулинарно шоу по HBO Max - " Selena + Chef ".

Премиерата на целия документален филм ще бъде на Apple TV+ на 4 ноември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР