Стрийминг палтформите са новата телевизия! И вече нищо не започва

...
Стрийминг палтформите са новата телевизия! И вече нищо не започва
Коментари Харесай

6 сериала, които очакваме с нетърпение това лято

Стрийминг палтформите са новата телевизия! И към този момент нищо не стартира и свършва единствено с „ Игра на тронове ”, който пък свърши по изцяло неудовлетворителен за фенове си метод. Преди летният сезон бе мъртва зона за малкия екран, а всички обичани излъчвания и сериали излизаха във почивка. Сега обаче ситуацията е напълно друго, а Netflix, Hulu и HBO се надпреварват за фенове, предлагайки много по завладяващи продукции даже от Холивуд.
В листата по-долу са подбрани най-интересните нови сериали и новите сезони на към този момент одобрени сериали, които ще се появят през горещия сезон.
Добри поличби / Amazon Prime

Мини сериалът е акомодация по фантастичния разказ „ Добри поличби “, написан в съавторство от Тери Пратчет и Нийл Гейман, който излиза през 1990 година. Сериите са продукция на BBC Studios и Amazon Prime и ще бъдат налични от 31 май. Сюжетът споделя за необикновеното съдействие сред ангела Азирафел и демона Кроули, които сплотяват напъните си, с цел да предотвратят идния Армагедон. Като Азирафел и Кроули ще забележим Майкъл Шийн и Дейвид Тенант, а като Господ и Сатаната ще чуваме гласовете на Франсис МакДормънд и Бенедикт Къмбърбач.
When They See Us / Netflix

От 31 май Netflix пускат мини сериала „ When They See Us “, основан върху същинската история за петима младежи упрекнати и наказани през 1989 година за обезчестяване, което не са направили. Преди да се окаже, че показанията на момчетата са измъкнати посредством принуждение, те прекарват в пандиза сред 6 и 13 години. В четири епизода, историята на по този начин наречените „ Central Park Five “, ни споделя режисьорът Ейва Дю Верней.
Историята на прислужницата (сезон 3) / Hulu

През 2017 година, Hulu означи историческо достижение, ставайки първата стрийминг платформа, спечелила водещо отличие на премиите Еми, за „ Историята на прислужницата “.
На финалния за втори сезон епизод, физономията ми бе застинала с отворена уста, не можейки да допускам, че Джун избра да се върне в Гилаед. Така че сигурно нямам самообладание да видя 13-те нови епизода, в които тя ще се опита да пребори властващата система. На 5 юни, от стрийминг платформата ще ни зарадват с цели три от новите епизоди, а станалите ще излизат всяка последваща сряда. Ако не сте гледали предходните два сезона, наложително поправете грешката, която сте позволили.
ОСТАНАЛИТЕ ТРИ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ, ЩЕ ОТКРИЕТЕ В SOFIALIVE.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР