Стрийминг гигантът Netflix ще спре напълно споделянето на пароли за

...
Стрийминг гигантът Netflix ще спре напълно споделянето на пароли за
Коментари Харесай

Netflix ще спре споделянето на пароли до няколко месеца

Стрийминг колосът Netflix ще спре изцяло шерването на пароли за платформата си до няколко месеца, излиза наяве от писмо до акционерите. Компанията измества във времето тази дълго чакана стъпка – от края на първото тримесечие за края на второто – поради промени в програмата си.

Netflix към този момент започва отчасти проектите си за стопиране на шерването на пароли, като сега възбраната работи в Нова Зеландия, Канада и Испания, а необятното внедряване се чака до края на юни.

Научаваме повече с всяко внедряване и сме взели поради най-новите поучения, което считаме, че ще докара до още по-добри резултати “, споделиха от компанията.

Плановете на стрийминг колоса да продължи с репресиите си против шерването на пароли се оказаха непопулярни измежду някои клиенти. По-рано тази година доста консуматори се обърнаха към обществените медии, с цел да разгласят, че ще анулират абонаментите си при старта на новата политика.

Вие сте най-скъпата услуга за стрийминг без същата стойност. Оправете бъркотията си “, гласи един туит от политик от Охайо.

Съгласно новата политика на Netflix за „ платено шерване “, членовете ще би трябвало да платят такса, с цел да споделят своите сметки с хора отвън техните семейства. В Канада потребителите към този момент би трябвало да заплащат в допълнение 7.99 $ на спомагателен член.
Стрийминг марката HBO остава в историята
През януари съизпълнителният шеф на Netflix Грег Питърс предизвести, че шерването на пароли няма да бъде „ универсално известен ход “.

Netflix призна, че репресиите против шерването на пароли са довели до „ реакция на отвод “ от някои клиенти в страни, където програмата към този момент е била тествана.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР