Стрийминг гигантът Нетфликс ще пусне около 62 нови продукции между

...
Стрийминг гигантът Нетфликс ще пусне около 62 нови продукции между
Коментари Харесай

"Нетфлийкс", "Дисни" и "Епъл" - началото на една дълга конкуренция

Стрийминг колосът " Нетфликс " ще пусне към 62 нови продукции сред октомври и декември. Сред тях попадат пълнометражни и документални филми, сериали и комедийни стратегии. Това е реакцията на компанията по отношение на появяващата се конкуренция от страна на " Епъл " и " Дисни ", чиито платформи ще излязат през ноември, написа " Ройтерс ".

Така по брой на истинските продукции " Нетфликс " ще господства на пазара до края на годината, макар че " Епъл " и " Дисни " дават сериозна поръчка със заглавия с водещи холивудски звезди, които феновете към този момент чакат с неспокойствие.

" Епъл " вложиха няколко милиарда $, с цел да основат богата стратегия за своите стрийминг услуги. Apple TV+ ще бъде налична от 1 ноември и ще дебютира с 9 истински продукции. Със самото стартиране на стрийминг платформата ще бъде наличен нов трагичен сериал с Дженифър Анистън в основната роля.



На собствен ред, Disney+ към този момент има в каталога си повече от 1000 кино лентата и сериала от студиата " Марвел ", " Пиксар " и " Лукасфилм ", които има. Стрийминг платформата ще предложи на феновете си 10 истински продукции и ще се появи на 12 ноември.

Сред заглавията на " Нетфликс " попадат " Ирландецът " на Мартин Скорсезе (27 ноември), " Опасно неприятен: Ел Камино " (El Camino: a Breaking Bad Movie), който ще излезе на 11 октомври и третият сезон на историческия сериал за кралица Елизабет II " Короната ".

Disney+ готви нови сериали по " Междузвездни войни ", а първият от тях ще бъде The Mandalorian с присъединяване на Педро Паскал. Предстои излизането и на игрална версия на класическата анимация от 1955 година на " Дисни " от " Лейди и Скитника " и шоуто " Светът съгласно Джеф Голдблум ", в което артистът ще покаже друга вероятност на аспекти от всекидневния живот като ходенето на плувни басейни и яденето на сладолед.

В каталога Apple TV+ ще влязат и научно-фантастичният сериал " Виж " (See), в който основната роля играе известният с присъединяване си в " Игра на тронове " Джейсън Момоа и " Дикинсън " - черна комедия, отдадена на викторианския стихотворец Емили Дикинсън.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР