Стрийминг гигантът „Нетфликс“ се готви да пусне нова продукция, след

...
Стрийминг гигантът „Нетфликс“ се готви да пусне нова продукция, след
Коментари Харесай

„Вещерът“: „Нетфликс“ иска всички да забравим за „Игра на тронове“

Стрийминг колосът „ Нетфликс “ се готви да пусне нова продукция, след която всички ще забравим за фентъзи сагата „ Игра на тронове “. Компанията пусна първи формален филмов откъс на сериала „ Вещерът “ (The Witcher), основан върху книгата на полския публицист Андрей Сапковски.

Историята на фентъзито се върти към основния воин Гералт от Ривиа, който е изигран от артиста Хенри Кавил. Гералт е ловджия на чудовища в фиктивен свят.

Сагата е от пет книги, написани сред 2008 и 2017 година, като по тях е направена и извънредно сполучлива компютърна игра. Третата – The Witcher 3: Wild Hunt от 2015 година се счита за най-хубавата игра правена в миналото и е спечелила редица награди.

Още с появяването на „ Игра на тронове “ публиката по целия свят беше превзета от фентъзи историята. От 2011 година насам всяка телевизия и стрийминг компания търси собствен еквивалент на сагата на НВО в битката за рейтинг.

За „ Нетфликс “ следва сложна година, в която ще има още по-голяма конкуренция. Стрийминг платформите Apple TV+, Disney+ и HBO Max са съществени съперници на до неотдавна единствената опция на телевизионните стратегии.
НВО разгласи нов сериал от „ Игра на тронове “ – „ Домът на дракона “ В същото време от компанията стопираха продукцията на друга лента от света на Дж. Р. Р. Мартин
Тъй като „ Игра на тронове “ публично завърши, в ефир остава „ празно място “ за сходно фентъзи шоу и от „ Нетфликс “ се надяват това да бъде „ Вещерът “. Твърди се, че компанията има договорка за общо седем сезона по книгите на Сапковски.

Премиерата на „ Вещерът “ е на 20 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР