Стриймър от Twitch шокира интернет, като показа очевидните последици от

...
Стриймър от Twitch шокира интернет, като показа очевидните последици от
Коментари Харесай

Може ли твърде дългото носене на слушалки наистина да доведе до вдлъбнатина в главата?

Стриймър от Twitch шокира интернет, като сподели очевидните последствия от прекомерно дългото носене на слушалки. По време на благотворителен стрийм този месец стриймърът Къртис с псевдоним Curtoss обръсна главата си, с цел да открие в горната част на черепа си хлътналост във формата на слушалки.

Той направи това в поддръжка на Обществото за левкемия и лимфома.

С изненада откри, че главата му е вдлъбната от носенето на геймърските слушалки.

Пич, имам хлътналост тъкмо тук. Тук отиват слушалките ми! Имам хлътналост за слушалки на главата си! Какво? Винаги съм си мислел, че това е просто косата ми!

Видеото на Къртис за стана вирусно, откакто негов другар разгласява клипа в Reddit, с цел да притегли вниманието към събирането на средства. 

Един от клиповете от предаването му онлайн събра над 42 милиона гледания в Twitter.

Изненадващо Къртис откри, че не е единственият с такава хлътналост на главата. Други стриймъри споделиха сходни прекарвания. „ Добре пристигнали в клуба “ – отговори един консуматор на Twitter, споделяйки фотоси на геймъри с вдлъбнатини по главата.

„ Всички имаме такива в един или различен момент„, прибавя различен геймър.

Може ли прекомерно дългото носене на слушалки в действителност да аргументи хлътналост в главата ви? Не напълно.

Човешкият череп е доста здрава кост и е нужен огромен напън, с цел да се получи хлътналост. Всъщност е нужна мощ от към 135 кг, с цел да се провокира леко строшаване на черепа. Слушалките не оказват толкоз мощен напън.

Когато геймърите открият хлътналост, тя нормално се дължи на натиска на слушалките, които притискат кожата изпод и предизвикват леко отичане от двете страни. Обикновено вдлъбнатината е краткотрайна и изчезва сама, откакто слушалките бъдат свалени.

Ако това не помогне, масажирането на мястото, вземането на топъл душ или слагането на парещ компрес също могат да оказват помощ на кожата да възвърне първичната си форма.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР