Стриптийзьорки се преквалифицираха в доставчици на храна по домовете, видя

...
Стриптийзьорки се преквалифицираха в доставчици на храна по домовете, видя
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Стриптийзьорки се преквалифицираха, разнасят храна по домовете

Стриптийзьорки се преквалифицираха в снабдители на храна по домовете, видя HotArena.

Това се наложи поради пандемията от ковид. Идеята хрумнала на притежателя на стриптийз клуб " Щастлив демон " в Портланд, щата Орегон. Шон Баулдън споделя пред списание Ролинг Стоунс, че всичко тръгнало на смешка. Той бил изправен пред алтернативата да освободи девойките поради карантината или да им откри друга работа. В диалог с една от най-опитните му танцьорки Броуди Гроуди, на двамата им хрумнала концепцията девойките да разнасят храна по домовете.

В нищожно и провокативно облекло, като по време на танците, гърлите разнасят храна по домовете. Доставката е 30 $, а парите се разделят сред клуба и девойките. Към клуба има ресторант, който се употребява с положително име в града. Гардовете пък се преквалифицирали в водачи и разкарват девойките по двойки за доставката. Менюто е наречено " Цици ". 

Момичетата доставят храната като прецизно съблюдават изискванията за сигурност. Всяка доставка става с еднократни ръкавици и маски, които се изхвърлят в особено кошчета по-късно. Има и безмилостна стерилизация. Момичетата вършат няколко секси придвижвания за кеф на клиента, само че не му разрешават да се приближи на повече от 6 фута (около 1,83 метра), написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР