Стриптийзьорки се преквалифицираха в доставчици на храна по домовете, видя

Стриптийзьорки се преквалифицираха в доставчици на храна по домовете, видя ...

Заради коронавируса: Стриптийзьорки се преквалифицираха, разнасят храна по домовете.

Стриптийзьорки се преквалифицираха в доставчици на храна по домовете, видя HotArena.

Това се наложи заради пандемията от коронавирус. Идеята хрумнала на собственика на стриптийз клуб "Щастлив дявол" в Портланд, щата Орегон. Шон Баулдън казва пред списание Ролинг Стоунс, че всичко тръгнало на шега. Той бил изправен пред дилемата да освободи момичетата заради карантината или да им намери друга работа. В разговор с една от най-опитните му танцьорки Броуди Гроуди, на двамата им хрумнала идеята момичетата да разнасят храна по домовете.

В оскъдно и провокативно облекло, като по време на танците, гърлите разнасят храна по домовете. Доставката е 30 долара, а парите се делят между клуба и момичетата. Към клуба има ресторант, който се ползва с добро име в града. Гардовете пък се преквалифицирали в шофьори и разкарват момичетата по двойки за доставката. Менюто е наречено "Цици". 

Момичетата доставят храната като стриктно спазват условията за безопасност. Всяка доставка става с еднократни ръкавици и маски, които се изхвърлят в специално кошчета след това. Има и безмилостна дезинфекция. Момичетата правят няколко секси движения за кеф на клиента, но не му позволяват да се приближи на повече от 6 фута (около 1,83 метра), пише Телеграф. 

Източник: hotarena.net