Стриптийз клуб в Лас Вегас показа роботи стриптийзьори, за да

...
Стриптийз клуб в Лас Вегас показа роботи стриптийзьори, за да
Коментари Харесай

Шок! Стриптизьорките стават история, на тяхно място идват...

Стриптийз клуб в Лас Вегас сподели роботи стриптийзьори, с цел да отвлече част от интереса на медиите и клиентите от Изложението за потребителска елекроника (CES), което се организира сега в Града на прегрешението, оповестява CNBC.

Роботите в Sapphire Gentleman's Club се въртели на прът под звуците на песни на 50 Cent и Фарел, а на сцената и пода били разпръснати доларови банкноти.

Танцьори от плът и кръв, множеството от които облечени в прилепнали, ярки костюми, наподобяващи роботи, правели фотоси на металните си сътрудници.

Роботите по никакъв начин не приличали на хора. Те били снабдени с охранителни камери вместо лице и посетителите можели да надникнат в металната им сърцевина и жиците, до момента в който се движели нагоре-надолу по кола.

Роботите не са резултат от вложенията за милиарди долари на софтуерни колоси, както множеството артикули, показвани на CES. Те са дело на 50-годишния английски художник Джилс Уолкър, който твори с излишен метал и има пристрастеност към основаването на аниматронни роботи.

Един от другите му планове - „ Тайната вечеря “, показваше 13 робота, които взаимодействат, седнали на маса.

Уолкър споделя, че концепцията за роботите стриптийзьори му хрумнала преди повече от седем години, когато забелязал възхода на охранителните камери, употребявани като метод за следене на британците по съображения за сигурност.

Той бил въодушевен от концепцията за воайорството или наблюдаването на другите за наслаждение и решил да опита да трансформира камерите в нещо секси, единствено по себе си.
 Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter

„ Има предизвикателство. Мисля, че художникът може да желае да нарисува красива жена и да я покаже красива. Аз съм ваятел и желаех да направя нещо сексапилно “, споделя Уолкър, седнал на маса в дъното на Sapphire Club, до момента в който роботизираните му творения се въртят на към 9 метра височина.
Роботите му се трансфораха в шлагер и то освен на CES. Художникът възнамерява да ги дава чартърен за корпоративни празненства, които нормално са „ цялостни с мъже по ризи “. Той назовава роботите си „ коледен джакпот “, който оказва помощ да си заплаща сметките в специалност, в която парите не всеки път се печелят елементарно.

Уолкър има известни терзания за творенията си. Навлизането на хуманоидните роботи е реалност и внасянето им в секс промишлеността ще бъде изключително проблематично, споделя той.

„ Ще бъде изобретен секс робот. Всички се стремят да го реализиран. На мен също са ми предложили, само че мисля, че това е в действителност тъмна област. Не ми се желае да встъпвам в нея “, споделя художникът.

„ Моето терзание е, че в случай че бъде основан робот, с който можете да вършиме секс, значи по-късно ще бъде основан робот, който можете да изнасилвате, или дете-робот, с което можете да вършиме секс и се допуска, че всичко това е законно.

Но единствено тъй като е законно, значи ли, че е вярно? Тъмната страна на секс промишлеността ще сътвори нещо в действителност гадно и аз се запитвам дали си коства “, споделя Уолкър.

Сега той би трябвало да се оправя с действителността, че творенията му се свързват със секс, само че въпреки да не харесва накъде върви промишлеността, ще му бъде мъчно да се измъкне.

„ Не сътворих роботите си, с цел да навляза в секс промишлеността. Те не са предопределени за секс, а за воайорство. Бях замесен в това без да желая, само че не се окайвам. Това заплаща сметките ми. Аз съм нещо като сводник на роботи “, споделя Уолкър.

Източник: Profit.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР