Striking Distance и Глен Шофилд разкриха в края на миналата

...
Striking Distance и Глен Шофилд разкриха в края на миналата
Коментари Харесай

The Callisto Protocol излиза в края на тази година

Striking Distance и Глен Шофилд разкриха в края на предходната седмица датата на излизане на The Callisto Protocol, идната игра на основателя на Dead Space. Това беше направено в, като анонсът беше съпроводен и от по този начин дълго чаканото първо видео към играта.

Трейлърът впечатлява същински и сигурно ще се хареса на тези, които са очаквали да видят фрагменти от „новият Dead Space“. Макар и не доста, геймплей участва в цялото видео и значително оправдава обещанието на Шофилд, че това ще е „най-ужасяващата игра за идващото потомство платформи“.

„Създаването на ужасяващи моменти в игрите е мъчно. За да вдъхне живот на, екипът употребява развой, който нарекохме „хорър инженеринг“, с цел да създадем едни незабравими плашещи моменти. Става въпрос за смесването на атмосфера, напрежение, грубост, беззащитност и човещина, чиято цел е да развълнуват играчите и с вяра да… им изкараме акъла от страх“, написа Шофилд.

Играта ще носи със себе си очевидно всички позитиви на сървайвъл хорър жанра. Освен качествена визия, The Callisto Protocol ще достави прочувствена история, брутални моменти и ужасяващи врагове, наречени „биофаги“. Годината е 2320, а вие сте пандизчия в колония на мъртвата луна Калисто, когато мистериозна болест трансформира пазачи и пандизчии в отвратителни и озверели чудовища. Акцент в The Callisto Protocol ще е подложен над сървайвъл детайла и потребността от вярно систематизиране на вашите запаси, а огромната звезда тук наподобява ще е гравитационно оръжие, наречено GRP,

The Callisto Protocol излиза на втори декември за сегашното и минало конзолно потомство, както и за лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР