Стресът от големия ден не се отразява положително върху кожата.

...
Стресът от големия ден не се отразява положително върху кожата.
Коментари Харесай

Какво да правите и какво да не правите, за да се погрижите за кожата си преди сватба или друго голямо събитие

Стресът от огромния ден не се отразява позитивно върху кожата. Как да се оправим?

Предстои ви женитба или друго огромно събитие, за което желаете да изглеждате неотразими. В подобен миг дамите позволяваме няколко постоянно срещани и предвидими неточности.

За тях ни предизвестяват експертите и ни разкриват какво да създадем вместо това, с цел да имаме красива кожа и лъчезарен външен тип.

1.Не: Започвайте нова рутина в последната седмица преди събитието

Да: Дайте си време от четири до минимум три седмици авансово

Често срещана неточност, която дамите вършат, когато наближи сватбата или друго дълго чакано събитие, е да стартират да трансформират продуктите, които употребяват в опит да се погрижат по-добре за кожата си. Така обаче рискуваме спомагателните артикули да запушат порите или да реагират отрицателно върху кожата в последния миг.

Освен това някои артикули като тези срещу акне да вземем за пример работят по този начин, че да провокират образуването на пъпки, изкарвайки на показ натрупалото се под кожата – няма магическо средство, което да нанесем незадълбочено и то да изпари проблемите, които към този момент са зародили, въпреки и да не ги виждаме на първи взор.

Когато оставим задоволително време на продуктите да оказват помощ и да подействат изцяло, в границите на няколко седмици ще се сдобием с по-красива кожа.

 Какво да вършиме и какво да не вършиме, с цел да се погрижите за кожата си преди женитба или друго огромно събитие

2.Не: Опитвайте нови процедури при козметика

Да: Заложете на потвърдените и работещи средства

Подобно на случая с продуктите, би трябвало да внимаваме и с козметичните процедури, даже и да ги вършим при експерт. Златното предписание, в случай че желаеме да опитвам, е да стартираме шест месеца преди мотива. Ако сте изпуснали този предел, доверете се на към този момент тестваните лечения и процедури, които знаете, че ви се отразяват позитивно. Ако не сте разкрили такива за себе си до този миг, по-добре изобщо не посещавайте козметика.

3.Не: Посещавайте офиса последните дни преди сватбата

Да: Дайте си време за справяне със стреса 

Сухият въздух, характерен за офисната среда, и дългото обездвижване пред екрана изсушава кожата и провокира противен резултат за външния ни тип. А в случай че работата ви е богата на стресови обстановки, това непосредствено си личи върху лицето ни с дехидратиране на кожата и торбички под очите.

Затова в случай че имате тази опция, останете си у дома един-два дни преди огромното събитие. Използвайте момента да си починете, да хидратирате допустимо най-добре тялото си и да премахнете подпухването. В тези дни избягвайте слънцето, наспивайте се оптимално най-вече и се въздържайте от доста алкохол и кафе, които дехидратират кожата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР