Стресът, както и нездравословното хранене, болестта, лошата екология, оказват негативно

...
Стресът, както и нездравословното хранене, болестта, лошата екология, оказват негативно
Коментари Харесай

9 вида токсични приятелки, от които да се дистанцирате

Стресът, както и нездравословното хранене, заболяването, неприятната екология, оказват отрицателно въздействие върху външния тип. Този стрес може да го с вашият другар може да ви основава този стрес може да го създава  всеки ден вашата другарка.
Какви типове токсични приятелки съществуват?
Завистницата
Тази, която ревнува от всичко, което имате. Завижда злобно. " Късметлийка си в живота ", и с " естествено готина фигура ", и " косата не цъфти. "
През цялото време към вас се насочат отрицателни неща, без значение какво вършиме. Тя ще разиска с всички новата ви прическа или дамска чанта, може да популяризира нелепи злословия и да ви клюки.
Недостижимата
Тук е тъкмо противоположното. Това по-често е дама, която наподобява се оправя добре в живота и показва това по всевъзможен вероятен метод. Споделяте с нея насладата, че най-сетне сте икономисали пари за пътешестване до Турция, а тя отвръща лице и декларира, че Турция е страна, която към момента не е минала в новия век и там е много скучно.
Сега тя отива на Фарьорските острови - там е същинска екзотиката! Този човек непрестанно те кара да се чувстваш малоценен и по-назад от нея. Каквото и достижение да споделите, то на часа ще се обезцени.
Лепката
Тази дама безусловно ви преследва, не ви разрешава да дишате. Записали ли сте се плуване? Тя идва с вас. Отивате на курсове по тегел и кройка - тя не изостава. Най-често подобен човек няма лично мнение и се стреми да ви имитира във всичко, само че това няма ли да ви нервира?
Вечно оплакваща се
При тази дама всичко е неприятно. Винаги и безусловно всичко. Тя ще ви опише за всяко малко нещо, раздувайки казуса до универсални размери. Няма да чуете от нея какъв брой ужасно е прекарала уикенда.
Дори да беше уикендът на фантазиите ѝ, тя единствено ще си спомни по какъв начин краката й били намачкани, по какъв начин се изприщила и си скъсала чорапогащника, само че не очаквайте възхитителни истории. Тя постоянно е била „ лишена от орис “ и тя никога  не е късметлийка.
Отрицателна
Тя е сходна на предходния вид. Но тук всичко е по-дълбоко. Ако мрънкалничката приема всичко неприятно единствено за своя сметка, то тази дама гледа на всичко по отрицателен метод. Тя обича да употребява думата „ късметлия “ във връзка с другите, като по този метод оправдава мързела и нежеланието си да поеме отговорност за себе си.
Дамата приказва единствено на отрицателни тематики. За това по какъв начин всичко е неприятно и незаслужено в света, по какъв начин „ всички са гадове “. И е неефикасно да се търси позитивното, тя не се нуждае от него.
 Типове неприятни приятелки Типове неприятни приятелки
Второто семейство - това са нашите другари, тези, които персонално ние сме избрали. Понякога обаче се озоваваме в клопката на неприятните другар...
Инфантилна
Тази дама е „ заседнала “ в детството. И тя има потребност от вас като по-голямо другарче, даже и да сте на една възраст. Трябва да разрешите нейните проблеми. Това се демонстрира даже в дребни неща.
Мъдра и опитна
Обратното на предходния вид. Тази другарка знае всичко по-добре от теб. Тя гледа от горната страна и непрекъснато показва грешките ти. „ Общувате погрешно с момчето, избирате неверни облекла, прическата не ви подхожда “. Човекът просто се утвърждава за ваша сметка.
Диванен критик
 Как да си супер другарка Как да си супер другарка
Така е организиран животът, че отговорностите ни нарастват съразмерно с напредването на възрастта. Така последователно започваме да не помни...
Това е дамата, която без съмнение показва вашите дефекти, постоянно пред очевидци. Тя жестоко ще забележи, че сте качили 1 кг, даже самата тя да тежи двойно повече. Тя съвършена ли е? Не, тя го знае и ви ревнува.
Енергиен върколак
Такава другарка изсмуква всичките ви сили. Изглежда, че при общуването с нея всичко върви добре, само че след срещите се усеща ужасна отмалялост и незаинтересованост. Вашето здраве и въодушевление може да се влошат.
Често е мъчно да се отървете от подобен другар. Самата тя търси контакт с вас и не пропуща, тъй като се нуждае от презареждане от вашата сила.
Помислете дали имате потребност от връзка с такива хора? 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР