Стрес, нездравословно хранене, преяждане по празниците, липса на движение -

...
Стрес, нездравословно хранене, преяждане по празниците, липса на движение -
Коментари Харесай

Единствените два работещи метода за детокс

Стрес, нездравословно хранене, преяждане по празниците, липса на придвижване - доста са аргументите, поради които човек може да реши да си направи детокс. А промишлеността ще прегърне желанията му на драго сърце - от продуктите за детокс се вършат милиони.
 Технологиите, обществените мрежи, допаминовият детокс и имаме ли потребност от него
Какво е допаминов детокс и имаме ли потребност от него

Рестарт на мозъка за началото на годината

Има единствено един проблем - че успеваемостта им е съмнителна.

Както пишат от, тялото ни прави чудесна работа в това да се отървава от токсините. " Ако имате работещ черен дроб, бъбреци и бели дробове, тялото ви към този момент е постигнало салдото, от който има потребност ", споделя диетологът Катрин Зератски.
 Снимка 348206

Зератски добавя, че когато хората желаят да се " детоксифицират ", нормално просто желаят да създадат рестарт на организма си. А това става с уравновесено хранене, а не зелени сокове и деен въглен, разясняват от Popular Science.
 Снимка 581025

И ни дават два ефикасни метода за детокс. Първият е задоволително сън - естественият развой по изхвърляне на токсините от организма се случва през нощта, когато тялото е неподвижен.
 Снимка 580751

Вторият е задоволително вода. Тя не просто ни хидратира, само че поддържа придвижването на телесните течности, което е от огромно значение за черния дроб, бъбреците и белите дробове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР