Стремежът ни е да изтласкваме украинската артилерия на такова разстояние,

...
Стремежът ни е да изтласкваме украинската артилерия на такова разстояние,
Коментари Харесай

Лавров: Ние искаме мир, но Западът принуди Зеленски да се откаже от преговори

Стремежът ни е да изтласкваме украинската артилерия на такова разстояние, на което тя да не съставлява опасност за нашите територии. Така че какъв брой по-далекобойно оръжие се доставя на киевския режим, толкоз по-далеч то ще би трябвало да бъде изтласкано от териториите, които са част от нашата страна - това сподели в изявление за следената от Кремъл осведомителна организация " Новости " - съветският външен министър Сергей Лавров.

По думите му, Съединените щати са забъркани в детонациите, които нанесоха съществени вреди на газопровода " Северен поток ", само че без да показа доказателства за изказванията си.

" Ние също приготвяме своего рода доклад за случилото се през тази една година. И това не са единствено военно-биологичните стратегии на Съединени американски щати, от които те се пробват да се отхвърлят. Лъжат - както постоянно. И това е освен директното присъединяване на Съединените щати във гърмежите на Северните потоци. Така че имаме много какво да си напомним и да покажем с какви способи Съединени американски щати реализират своята надмощие ", споделя Лавров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР