Стремежът на Общински пазари“ ЕООД за обновяване и модернизиране на

...
Стремежът на Общински пазари“ ЕООД за обновяване и модернизиране на
Коментари Харесай

Русенски пазар е с нова визия

Стремежът на „ Общински пазари “ ЕООД за възобновяване и модернизиране на стопанисваните търговски обекти, стана обичаен през последните няколко години, а точно да се прави нещо ново по пазарите, те да наподобяват по-добре и да се способства производители и търговци да се срещнат при по-добри условия, а русенци да са по-близо до добра храна за трапезата си.   
 Пазарът „ Рибка “ в кв. „ Здравец изток “ имаше потребност от опреснителен ремонт. За задачата, бе остъклена южната и източната фасада, а останалите бяха напълно възобновени и боядисани, нови са всички дограми, нови електрически ролетни щори, нов окачен таван с LED осветяване в навесната част, нова тротоарна настилка, видео-наблюдение с интернет и 12 броя нови търговски маси, на мястото на старите. Това изцяло преобрази образа на този пазар и го направи доста по-функционален. Всички поправки се направиха, без да стопира работата на пазара и хората да намират търсените артикули и услуги. Сега постройката има по-привлекателен тип, а наемателите на магазини пестят обилни средства за отопление и изстудяване на пространствата. Работещите на комерсиалните маси ще работят на закрито, което ще им даде опция да продават целогодишно, без стоката да се излага на неподходящите атмосферни условия.

Ремонтът на стойност 65 000 лева, даде опция този пазар да има сходна визия с останалите, към този момент ремонтирани или новоизградени обекти на сдружението. Това спомогна  клиентопотока да се усили, общата поддръжка на постройката да е доста по-евтина и даде нови благоприятни условия за насърчаване на комерсиална активност.
Реализирането на този капиталов план, добави поетапната смяна на  образа на пазарите в кв. „ Здравец Изток “, поради осъществените реконструкции и през миналите години.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР