Стремежът на хората да се адаптират по-добре към природните стихии,

...
Стремежът на хората да се адаптират по-добре към природните стихии,
Коментари Харесай

Технологичните постижения на 2019 година

Стремежът на хората да се приспособяват по-добре към естествените стихии, да избавят живот в изключителни обстановки, да търсят живот в Космоса и да се забавляват по всевъзможни способи беляза софтуерните достижения на 2019 година.

Защо да се слагат на тестване човешки качества като мъжество, безумна храброст и жертвоготовност, когато той може да бъде пратен на свръхопасни задачи в региони с бедствия от всевъзможен диаметър? Тай е хуманоид, рожба на японски учени, който няма самообладание да се потвърждава в избавителни интервенции.

Когато нещата опрат до гасене на пожари, той пък е подготвен да надуе сирената до дъно и да потегли бързо и тихо, най-малко що се отнася до мотора. Напълно електрически пожарен камион потегля по пътищата на Калифорния с упоритостта да измести дизеловите си събратя.

Електрическата еволюция през 2019-та напълно не стопира до пътищата. Тя се понесе и в небето с първия полет на напълно електрически аероплан за търговски цели в Римчънд, Канада. Кратко, само че историческо пътешестване в особено модифициран за задачата шестместен хидроплан.

Рой Ганзарски, притежател на самолетна компания: Това е една изпълнена житейска цел. Сега същинската електрическа гражданска война стартира.

Европейската историческа стъпка в търсенето на планети със сходни на земните характерности беше направена с изстрелването на ХЕОПС - сондата, която пое на далечно странствуване в Космоса оттатък Слънчевата система.

Дидие Келоз, астрофизик: Изстрелването е значим миг, прочувствена стъпка, само че същински вълшебният миг за нас ще настъпи, когато първите резултати дойдат.

Изобретателският дух не знае граници. Докато някои се доказваха в Космоса, фермерът Алексей Осиков от Беларус сътвори първия кон-мобил.

А в Латвия феновете на белите спортове дадоха подтик на новата дисциплинираност " дронборд " - прекарване, което печели от ден на ден фенове по света.

 

news.bnt.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР