Стремежът да се запази красотата и младостта е в основата

...
Стремежът да се запази красотата и младостта е в основата
Коментари Харесай

Еликсир на младостта: Как да си го приготвите у дома

Стремежът да се резервира хубостта и младостта е в основата на доста национални предписания, които се употребяват и до през днешния ден. Можете да създадете подмладяваща вода вкъщи. С нейна помощ ще бъде допустимо да " изтриете " обвързваните с възрастта промени по лицето.

Силите на природата се употребяват от човечеството за персонални потребности, а специалистите предлагат да се обърне внимание на неповторимите свойства на естествените съставни елементи. С тяхна помощ всеки ще може да сътвори за себе си балсам на младостта, без да прибягва до огромни разноски.

За да приготвите напитката, ще ви трябват напълно елементарни съставки: лимонен сок, пчелен мед и зехтин. За 100 мл лимонен сок са нужни 200 гр мед и 50 мл зехтин. Смес от тези съставки се приема по чаена лъжичка всеки ден след пробуждане. Трябва да съхранявате напитката в хладилника. Този балсам ще придаде на кожата разцъфтял тип, ще ви извърши с сила и ще възвърне прелестното ви въодушевление. Подмладяваща вода За да пресъздадете тази загадка рецепта, ще ви трябват 5 лимона, 3 глави чесън и 300 гр мед. Цитрусите се смачкват дружно с кората и чесъна, след което добавяте и меда.

Този балсам на младостта се съхранява не повече от 10 дни на хладно и мрачно място. Чаена лъжичка подмладяваща вода се разбърква в чаша вода и се изпива на гладно. Тази композиция от артикули е освен витаминен заряд, само че и чудесно средство за поддържане на хубостта и младостта. Независимо от това, подмладяващата вода би трябвало да се приема единствено в случай че няма противопоказания за това, да вземем за пример стомашни болести.
Отвара от хубост и младост Една елементарна рецепта ще ви помогне да придадете на кожата здрав тип, да се отървете от фините бръчки и зачервявания - смесете изсушена лайка, невен, липов цвят и листа от мента, прибавете вода и оставете да заври на слаб огън. За приготвянето вземете 3-4 листа от мента, а от останалите съставки - по супена лъжица. Получената запарка се прецежда, изсипва се във форми за лед и се замразява. Разтривайте лицето с кубче от получения лед след пробуждане.

Ще бъде допустимо да запазите хубостта и младостта си в продължение на доста години, в случай че се грижите за здравето си, не подценявайте физическите извършения и яжте здравословна храна. Изпитаните във времето предписания, които нашите предшественици са употребявали сполучливо, ще оказват помощ за запазването на хубостта ви и през днешния ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР