Стрелците, родени на 1 декември, са екстравагантни и свободолюбиви личности.

...
Стрелците, родени на 1 декември, са екстравагантни и свободолюбиви личности.
Коментари Харесай

Родените днес, 1 декември

Стрелците, родени на 1 декември, са екстравагантни и свободолюбиви персони. Те постоянно се държат предизвикателно, без да се смущават. Личните ползи за тях са по-важни от публичните правила или етикета. Затова постоянно се изправят против наложените правила за държание и обичаи. Имат богат и многостранен вътрешен свят, само че го прикриват с остроумието си и импулсивните си действия.

Тези хора за всичко имат своя позиция, мъчно е да бъдат излъгани. Те са склонни да гледат на света и близките през розови очила, въпреки че не се доверяват ненужно. Лесно завързват запознанства и споделят с другите позитивната си настройка.

Това са почтени, открити, прями персони и чакат същото държание и от близките. Отличават се със блян към риск и увереност. Смелостта и дарбите им им оказват помощ да реализират триумф във всички инициативи.

В детството и младостта си тези хора постоянно страдат от своето нетрадиционно държание. Поради това на зрели години те могат да бъдат неуверени и внимателни в любовните връзки.

Жените

Жените, родени на 1 декември, се стремят към самостоятелност, борят се с виталните неуредици, вземат решение проблемите и побеждават. Такива дами ненавиждат клеветите и интригите. Те са чувствени и омайни персони, не мислят за брачен взаимоотношения без взаимно доверие.

Мъжете

Тези мъже са енергични, умни и оптимистични. Те се отличават с пределна почтеност и откровеност. Не обичат да се вслушват в непознатото мнение още от ранните си години. В любовните взаимоотношения такива мъже се стремят към неизменност. Те стават грижовни татковци.

Съвети за родените на 1 декември

Бъдете по-дипломатични. Не проявявайте непременно възприятията и настроенията си. Вашите лудории и откровеност могат да ви навредят.

Контролирайте силата си. Излишната сила вреди на вашето здраве и влудява околните ви. Насочвайте я в положителна креативна посока или я изхвърляйте във физически тренировки.

Възпитавайте самообладание. Ако сте издръжливи и мощни, ще преодолеете всички тествания, които ви изпраща ориста, и ще бъдете щастливи.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР