Стрелковите изпитания на бойния робот “Маркер” са планирани за първата

...
Стрелковите изпитания на бойния робот “Маркер” са планирани за първата
Коментари Харесай

През 2020 година ще преминат стрелковите изпитания на бойния робот “Маркер”

Стрелковите тествания на бойния робот “Маркер” са планувани за първата половина на 2020 година. Той ще поразява цели в самостоятелен режим.

Това оповестиха от пресслужбата на Фондацията за перспективни проучвания. Роботът ще стреля, употребявайки разнообразни типове потребни товари. Те се ползват без значение един от различен.

Скоростта на въртене на детайлите на потребния товар е стотици ъглови градуси в секунда. Това покачва както скоростта, по този начин и точността.

Бойният робот “Маркер” е взаимен план на Националния център за развиване на технологии и базови детайли на робототехниката към Фондацията за перспективни проучвания и Асоциацията за проучвания и произвеждане на технологии “Андроид”.

Програмата започва през март 2018 година Вече съединени и пуснати в употреба две верижни платформи. Това е първият стадий. Във втория те ще основат две машини на колесно шаси.

“Маркер” завърши ходовите си тествания през юли тази година. Предполага се, че на негова основа ще бъде отработвано взаимното взаимоотношение на специфичните сили, безпилотните летателни апарати и наземните роботи.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР