Стрелките с час напред ще изместим в последния ден на

...
Стрелките с час напред ще изместим в последния ден на
Коментари Харесай

Голяма промяна ни чака в края на месеца! Местим часовника на минус 6 градуса

Стрелките с час напред ще изместим в последния ден на месеца, когато баба Марта ще подсети с цялостна мощ за себе си и ще ни вледени с минус 6 градуса. Това демонстрират дълготрайните синоптични прогнози на gismeteo, написа „ Телеграф “. В 4 часа сутринта на 31 март за предпоследен път ще минем от зимното към лятното часово време.
 

Очаква се от 2021 година въртенето на часовника да спре дефинитивно, откакто допитване сподели, че над 90% от жителите на Европейски Съюз са срещу местенето на стрелките.
 
Лекари и психолози от дълго време са безапелационни, че преместването тутакси напред или обратно тотално разстройва режима, който човек си е построил. През първата седмица човек на може да спи както би трябвало – или се буди доста рано или при ставането от леглото не е в кондиция. Ежедневните отговорности стартират да му костват доста огромни старания.
 
Изследвания на учени демонстрират, че в понеделника след промяната на времето инфарктите скачат с 60% в резултат на съмнения в кръвното налягане. Най-много страда сърцето.

Възможно е да се получат пристъпи на главоболие, изнемощялост и световъртежи. Тази смяна се отразява зле и на хората с хронични болести.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР