Стрелецът в Кримск уби трима души, след което се е

...
Стрелецът в Кримск уби трима души, след което се е
Коментари Харесай

Стрелецът в Кримск уби трима, после се самоуби

Стрелецът в Кримск умъртви трима души, след което се е самоубил, съобщи ТАСС, като се базира на ръководителя на пресслужбата на районното поделение на Министерство на вътрешните работи в Краснодарския край Александър Рунов.

Нападателят е локален гражданин, роден през 1956 година По предварителни данни повода за стрелбата може да е бракоразводното дело на мъжа, сподели Рунов.

Около 17 ч. (16 ч. българско време) нападателят влезнал в медицински център и прострелял двама души. След това той излязъл на улицата и почнал да стреля по минувачите, умъртвил човек и ранил тежко различен. После стрелецът се самоубил, заключи представителят на съветското вътрешно министерство.

Председателят на комисията на Държавната дума по осведомителната политика Александър Хинщейн сподели, че нападателят е прострелял в медицинския център двама свои познати, родени надлежно през 1969 и 1983 година, към които изпитвал злост. Самоличността на убития минувач се обяснява. Раненият е 61-годишен мъж.

Стрелецът не е имал полицейско досие и е имал законно ловно оръжие, заяви още Хинщейн.

По-рано стана известно, че четирима души са починали при пукотевица в южния съветски град Кримск (не се намира на полуостров Крим, а в континентална Русия). Това предаде ТАСС, като се базира на чиновник на правоохранителните органи в Краснодарския край, представени също от Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР