Стрелецът не е толкова прост знак, колкото може да изглежда

...
Стрелецът не е толкова прост знак, колкото може да изглежда
Коментари Харесай

Защо всички ги ненавиждат: Най-ненадеждният знак в Зодиака

 Стрелецът не е толкоз елементарен знак, колкото може да наподобява на пръв взор. Гадните му каузи са изцяло невидими при започване на общуването.

Той нормално е доста обаятелен, открит, неговият оптимизъм е инфекциозен, а любовта му към приключенията е възхитителна.

Но си коства да погледнете по-отблизо тези сладури и ще откриете доста неприятни неща. Ще ви кажем за какво Стрелците са неприятни, а вие сами решете какъв брой сериозни са тези дефекти.

Добри и неприятни качества на Стрелец

Преди да разгледаме тъмната страна на Стрелеца, дано си напомним за какво ги харесваме. Това би било заслужено, нали? А Стрелците ценят справедливостта. Те са почтени, откровени, откровени и като цяло за всичко положително против всичко неприятно. Подобно на другите огнени знаци, Стрелците са дейни и предприемчиви, темпераментни и открити. Креативните, волеви представители на тази зодия са в положение да очароват всеки, а неприятните качества на Стрелеца не бият на очи дълго време.

Но те са. И е по-добре, в случай че научите за неприятните страни на Стрелеца от нас, в сравнение с от личния си горчив опит.

Отрицателни качества на Стрелец

Авантюризъм, доведен до парадокс

Списъкът с негативни черти на Стрелците разкрива неудържимото им предпочитание да вземат участие във всяко рисково начинание. Не хранете Стрелците с самун, оставете ги да се забъркат в някакво премеждие. Работата е там, че те обичат да научават нещо ново и да изпитват нови прекарвания.

„ Искам да опитам всичко в този живот! “ – мотото на Стрелец. Може да е очарователно на пръв взор, само че в действителния живот ще желаете да стоите надалеч от такива луди хора. Да зарежеш всичко и да станеш доброволец в Африка е занимателно на 19, само че Стрелците са подготвени за сходни обрати на 45, обременени със семейство, деца и заеми.

И той възприема безусловно всевъзможни опити да бъде подложен в някаква рамка като персонална засегнатост. Желанието за неограничена независимост ги прави същите хора, които ще пресекат пътя на неверното място. Това неприятно качество на мъжкия Стрелец ненапълно затруднява общуването с него, в случай че, несъмнено, не споделяте неговата буйна обич към приключенията.

Хронична липса на проекти и отвращение да се промени нещо

Плановете не са за Стрелеца. Разбираемо е, в случай че във всеки един миг сте подготвени да се откажете от всичко, за какви проекти може да става дума. И всичко би било наред, само че да живееш до подобен воин е много мъчно. Само в случай че вие самите не сте подготвени най-сетне да заминете за Африка на 45 – в този случай негативните черти на Стрелеца най-вероятно ще ви наподобяват единствено сладки черти.

Освен това Стрелецът приема всички обрати на ориста за даденост. Като ново премеждие. Като предизвикателство. Както и да е, само че той просто приема това нещо такова, каквото е, без даже да се пробва да промени събитията. Понякога тази линия на характера на Стрелец не наподобява най-лошата, само че когато видите по какъв начин тези хора не са подготвени да вдигнат даже пръста си, с цел да трансформират обстановката, това може да бъде доста досадно.

Избор на сътрудници

Ако Стрелец се влюби във вас, смятайте това за обезпокоителен сигнал за това какъв човек сте. Факт е, че Стрелците имат невероятната дарба да избират най-неподходящите сантиментални сътрудници в радиус от най-малко 10 километра към себе си и да отблъскват всеки, който в действителност може да ги направи щастливи. И да, това неприятно качество на Стрелеца е особено и за дамите.

Стрелците са доста самобитни в избора на сътрудник.

Най-вероятно Стрелецът желае да бъде единствено с вас, тъй като вие сте най-хубавият кандидат да поддържате най-погрешните им показа за света към тях, да угаждате на най-лошите им прищявки и да галите напомпаното им его. Най-привлекателното качество на сътрудник за Стрелец е безгръбначността. Те имат вяра, че такива сътрудници им разрешават да се любуват на свободата. Но вие сами желаете ли да подкрепите най-лошите качества на Стрелец?

Жестокост

Като цяло Стрелците са положителни другари, те са надеждни, почтени и не са отмъстителни. Но бъдете деликатни: Стрелците са склонни постоянно да се преструват, че са добре осведомени с въпроси, от които не схващат нищо. Ако се опитате да коригирате Стрелец или го подозирате в незнание, пригответе се за обстоятелството, че той ще бъде недодялан до степен на свирепост. Ако даже един не толкоз неприятен Стрелец изпусне нервите си, неговите добре изпипани обществени умения мигновено изчезват и той се държи като недодялан, нахален лентяй (какъвто в действителност е!).

След като димът над бойното поле се разсее, Стрелецът откровено ще съжалява, че ви е обидил. Той ще се извинява дълго време и ще се чуди за какво сте били толкоз афектирани от всичките гадни неща, които ви е споделил. Но когато би трябвало да се сблъскате с негативните качества на стрелците, надали ще бъдете толкоз удовлетворени от неговата експедитивност.

Съмнителен сътрудник и чиновник

Стрелците могат да бъдат работливи, само че единствено в случай че им харесва това, което вършат. Твърде постоянно те биват подведени от самоувереността и синдрома на всичкознаещия. Това елементарно може да накара Стрелците да се разочароват от себе си, да се отегчат и да се пробват да избягат от действителността. Отегченият, отчаян представител на знака е зависим на най-лошите привички, а най-лошите качества на Стрелците в този случай излизат на напред във времето.

Стрелецът не е най-хубавият избор за ролята на човек, който би трябвало да направи нещо, само че с изключение на неприятните черти на характера на Стрелеца, представителите на този знак са доста положителни в разискването на задания и мотивирането на хората. Тяхното самочувствие и сляпа религия от време на време са доста заразителни. Мотивационен ментор, треньор – това е техният път.

P.S. Разбира се, всички хора са разнообразни и би било неуместно да се каже, че във всеки един Стрелец са събрани всички най-лоши качества на този знак, само че …

Знаете ли какво, погледнете по-отблизо вашите познати Стрелци.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР