Стрелча. Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно

...
Стрелча. Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си кампания и представи листата за общински съветници

Стрелча. Кандидатът за кмет на Политическа партия АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си акция и показа листата за общински съветници. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Чачов дава поръчката си за ръководство за втори мандат. Пред съгражданите си той сподели, че застава пред тях с намерено лице и регистрира работата си като градоначалник. Сред триумфите си той означи сензитивното понижаване с погашение на 80% от общинските задължения, посредством финансова дисциплинираност и рационално стопанисване, разгърната обществена политика с финансиране на жители с неравностойно състояние и начинания. В досегашния си мандат Чачов предприе и мярката за подкрепяне на всяко новородено – родителите на 119 деца получиха еднократна помощ в размер на 1000 лв., а най-младите фамилии бяха подкрепени с безвъзмездна ясла и детска градина за наследниците си.
За да съобщи поддръжката си, в Стрелча бе и Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012). Той съобщи, че е извънредно впечатлен от направения от Чачов доклад на работата му и финансовата дисциплинираност на общината. Първанов дефинира Чачов като добър собственик на Стрелча.
„ За мен беше извънредно наслаждение да чуя толкоз обширно и тъкмо неговия доклад в обществената му част. Познавам доста хора на кметска позиция и малко на брой са тези от тях, които имат толкоз мощна обществена сензитивност “.
Първанов разяснява позитивно променения образ на Стрелча, който е по-добро място за живеене и акцентира, че това още веднъж е заслуга на Стойно Чачов.
„ Ако би трябвало аз да посоча какво да написа на предизборните плакати, бих написал единствено една дума – кметът. Тя изчерпва всичко, което може да се каже за Стойно Чачов. Той е кметът на място. Това е кметът, който не ви приказва празни приказки, той взема решение проблемите, малко са българските политици, за които можем да кажем това. Той има качествата и на народен водач, със забележителна политическа просвета “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР