Стрелча. Кандидатът за евродепутат от листата на БСП за България

...
Стрелча. Кандидатът за евродепутат от листата на БСП за България
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цветелина Пенкова обсъди с хората в Стрелча проблемите в розопроизводството

Стрелча. Кандидатът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова разиска с жителите на Стрелча икономическите позитиви на масивите от розово масло, които се отглеждат там и какъв брой е значимо това произвеждане за построяването на една добра известност на България по целия свят. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По време на срещата бяха направени оферти за възстановяване изискванията на труд и повишение възнагражденията на заетите в производството на розово масло.
Кандидатът за евродепутат обясни политиките от " Визия за Европа ", ориентирани към младежите и културата. Бяха разисквани в елементи младежката гаранция и културния чек.
Народният представител Надя Клисурска от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " също присъстваше на срещата и тя сложи акцент върху новия Закон за маслодайната роза. Жителите показаха опасенията си, че той не е в изгода за дребните производители на розово малко, а даже заплашва насажденията от рози в гр. Стрелча. Бяха разисквани вероятни политики, в интерес на дребните производители, които могат да бъдат наранени и прокарани в Европейския парламент.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР